isplivale fotke

Bivša manekenka koju Torcida obožava nakon slavlja na Poljudu našla se u vrućem modnom okršaju s Vlatkom Pokos

Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) +0 Iris Rajčić (Foto: Instagram) Galerija

Iris Rajčić osvojila je simpatije Torcide kada je nagovorila zaručnika Marka Livaju da ostane igrati za Hajduk, a otkako je zaključala svoj Instagram rijetko je imamo priliku vidjeti.

Bivša manekenka Iris Rajčić ponovno se našla u centru pažnje nakon što je njezin 14 godina mlađi zaručnik Marko Livaja odlučio ostati igrati u Hajduku.

Pogledaj i ovo Iris Livaja - 2 pazila je na svaki detalj Iris Livaja pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, jedan je ukras posebno svima zapeo za oko

Mnogi su se na tome zahvalili upravo njoj, jer je i sama na društvenim mrežama dijelila hešteg "Livaja ostani", a Torcida ju je prozvala i svojom novom kraljicom.

No otkako je odlučila zaključati svoj profil na Instagramu, rijetko je imamo priliku vidjeti, pa nikome nisu mogle promaknuti njezine nove fotke koje su sada isplivale na društvenoj mreži.

Jednu je objavila njezina prijateljica i kuma njezina i Livajina sina, glumica Ana Uglešić Gruica. Njih dvije su u društvu svoje djece pratile utakmicu Hrvatske protiv Slovenije na Poljudu na kojoj je Livaja zabio prvi od sveukupno tri naša gola, a fotku možete vidjeti u galeriji.

A Iris se na Instagramu našla i u jednom pomalo neočekivanom, ali i jako vrućem modnom okršaju. Splitska dizajnerica Monika Sablić podijelila je fotografiju na kojoj ona i Vlatka Pokos poziraju u istom bijelom kombinezonu s dubokim dekolteom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer👗 (@monicasablic)

"Iris ili Vlatka", upitala je dizajnerica u opisu i pokrenula lavinu podijeljenih mišljenja, a javila se i Vlatka.

"Pa ne smije Iris, udana žena, izbaciti dekolte kao ja koja sam slobodna", komentirala je naša bivša voditeljica koja zadnjih godina živi u Kanadi.

Inače, Iris je s Markom u veljači ove godine dobila sina Lorenza, a 2016. su postali roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014., a Rajčić je prije njega bila s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) +2 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarni glumac u javnosti se nije pojavio već godinu dana, iza toga se navodno krije stvarno tužan razlog  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene