istaknula bujni dekolte

U neodoljivom izdanju nitko nije mogao skrenuti pogled s nje, prije četiri mjeseca je dobila sina s našim nogometašem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Marka Livaje, Iris Rajčić nedavno je postala miljenica navijača Hajduka, a rijetko tko je mogao skrenuti pogled s nje na modnom događanju na kojem se pojavila.

Iris Rajčić je posljednjih mjesec dana bila u središtu pozornosti jer je njezin 14 godina mlađi zaručnik Marko Livaja (27) odlučio ostati u Hajduku na čemu su joj se mnogi navijači zahvaljivali. 

Instruktorica fitnessa i bivša manekenka je privukla poglede na predstavljanju nove kolekcije Anamarije Asanović u Splitu. Iris, koja je u ožujku dobila sina Lorenza s Livajom, pojavila se u žutoj, kariranoj haljini koja je istaknula njezin bujni dekolte. 

Uskladila ju je s bijelim cipelama, a kosu je podigla u punđu i imala je i rajf u kosi. U istoj modnoj kombinaciji je pozirala i na svojim fotografijama na Instagramu. 

"Jao, kako si lijepa", komentirala je njezinu objavu PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda Snježana Mehun. Glumica Ana Gruica joj je ostavila emotikon srca, a i drugi pratitelji su istaknuli da je uvijek lijepa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Inače, Iris, koja je 2016. dobila kćer Elizabetu s nogometašem, otkrila je nedavno da su joj najvažniji obiteljski trenuci. 

"Prvo smo se Marko, naša petogodišnja kći Elizabet i ja za stalno vratili u Split iz Grčke gdje smo živjeli zadnjih nekoliko godina, a u ožujku sam rodila našeg Lorenza. Iako je uistinu prekrasna beba, nimalo zahtjevna, s dvoje djece u kući nemam previše vremena za sebe pa sam kilograme izgubila usput. Pomaže i to što vježbam godinama, a aktivna sam bila i tijekom trudnoće. To bih preporučila svim majkama. Ne samo zbog fizičkog izgleda, to je dobro i za mamu i za bebu", ispričala je za Gloriju

Rajčić i Livaja su zajedno od 2014., a prije njega je bila s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu.

Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu, šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, a kasnije navijače kluba nazvao gadovima. No Livaja se smirio posljednjih godina i kako se čini, sada je miljenik navijača Hajduka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Gianna Apostolski, Andrea Šušnjara (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Gianna Apostolski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nekad i sad Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene