U posljednje vrijeme Irina Shayk blista, a mnogi nagađaju da se pomirila s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom te da je to razlog što izgleda ljepše no ikad.

Galerija


Čini se da manekenka Irina Shayk (34) ima puno razloga za sreću, pa je tako osim svojim seksi izgledom, privlačila pozornost i velikim osmijehom dok je šetala. 

Vezani članci Irina Shayk - 7 S njom nikad dosadno: Samo u majici na ulici, pa ima novog dečka i prisna je s bivšim, a onda se skine u donje rublje Irina Shayk i Bradley Cooper Pobjegla je od njega zbog navodne afere s drugom, a sada se smiju zajedno na ulici i druže više nego prije

Ruska ljepotica je viđena s trogodišnjom kćeri Leom na ulicama New Yorka u upečatljivom izdanju. Irina je obukla kratke sportske tajice i majicu koja s dugim rukavima koja ide u kompletu s njima, a isticale su se njezine duge, vitke noge. 

Manekenka je uz to iskombinirala ružičaste, tople čizmice koje su upadale u oči. Shayk je u rukama nosila zaštitnu masku za lice, a malo je pomaknula sunčane naočale da joj se vide oči i cijelo vrijeme se smješkala. 

U posljednje vrijeme se nagađa da se Irina pomirila s bivšim partnerom, glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom (45) s kojim je dobila kćer Leu. Par je prekinuo u lipnju 2019. kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "A Star is Born". 

No nedavno su Shayk i Cooper viđeni s kćerkicom u šetnji u prisnom odnosu i oboje su blistali te se nisu prestali smijati. Neki mediji su se raspisali da se čini i da je manekenka prekinula s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom koji je poznat kao veliki zavodnik i ljubio je brojne ljepotice. 

Ovaj bikini ovako treba biti ili je jednostavno premalen? Ljepotica poznata po javnim prekidima pokazala previše