Irina Shayk je prošetala u vrućim hlačicama ulicama New Yorka gdje su ju snimili spremni fotografi.

Galerija


Ljepotica ruskih korijena Irina Shayk vratila se iz Europe kući u SAD i odmah se po dolasku posvetila svojoj 3-godišnjoj kćeri Lei s kojom se trudi provesti svaki slobodan trenutak.

Vezani članci Irina Shayk U vrućim kožnim hlačicama pokazala duge noge i podsjetila zašto bi ju svi htjeli imati za sebe Irina Shayk Slučajno je pokazala grudnjak ispod jakne, ali osmijeh nije skinula ni kad je primijetila nezgodu

No 34-godišnja manekenka se zna potruditi i oko stajlinga koji će uvijek privući znatiželjne poglede prolaznike, ali i fotografa koji su nju i malenu Leu snimili u šetnji ulicama New Yorka. Irina je tom prilikom pokazala svoje duge noge u vrućim hlačicama i odgovarajućoj majici preko kojih je stavila dugački kardigan, a sve je upotpunila crnim kožnim čizmama. Na licu joj se nisu vidjeli tragovi šminke, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala.

Irina je nekoliko vrijeme boravila u susjednom na Italiji gdje je nosila revije na Milan Fashion Weeku te snimala naslovnicu za izdanje njemačkog Voguea i to u prohladnim uvjetima na jezeru Comu.

Kao prava profesionalka spremno je pozirala u seksepilnim kombinacijama, uskim suknjama i grudnjacima, haljinama i izazovnim kompletima, iako je vrijeme bilo prohladno i tmurno.
Njezina pojava nikome na jezeru nije promakla, baš kao ni prizori u kojima je pokazala i bijele gaćice koje je nosila ispod uske suknje.

Dok ne radi, Irina je u potpunosti posvećena malenoj Lei, koju odgaja s bivšim partnerom 45-godišnjim Bradleyjem Cooperom, s kojim ravnopravno dijeli skrbništvo. Bivši je par okončao svoju četverogodišnju vezu u lipnju prošle godine, no nedavno su snimljeni u zagrljaju i šetnji, pa su se pojavile i glasine o njihovoj pomirbi.

Bradley se, baš kao i Irina, trudi biti što bolji roditelj pa nastoji raditi na projektima koji su blizu New Yorka, gdje Lea živi s majkom, kako ne bi bio predaleko od njih.

"Potrudio se da dogovori poslove na projektima koji nisu daleko od New Yorka jer je vrlo predan kao roditelj. Zaštitnički je nastrojen i da može, vodio bi malenu posvuda sa sobom. Stvarno je voli i lijepo je vidjeti koliko uživa u očinskoj ulozi", izjavio je izvor blizak njemu za HollywoodLife.

Ana Nikolić otkrila kako je izgledala nekada, pa izazvala divljenje: "Nikad nisi trebala ništa raditi na licu"