Zanimljiv trenutak

Bojao se što će žena reći? Prošao kraj slavne ljepotice i bivše djevojke svog kolege, nije ju čak ni pogledao, a kamoli pozdravio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hugh Jackman i Irina Shayk sreli su se u New Yorku, ali susret je prošao bez pozdrava.

Holivudski glumac Hugh Jackman uživao je u svojoj redovnoj šetnji ulicama New Yorka gdje živi sa svojom 13-godina starijom suprugom Deborrom-Lee Furness, a njegov izlazak ni ovaj put nije prošao bez pratnje paparazza.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper - 7 Njegova jedina Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Oni su tako uhvatili zanimljiv trenutak, točnije susret 52-godišnjeg Hugha i trenutno jedne od najpopularnijih i najljepših žena svijeta, 34-godišnje manekenke Irine Shayk koja je bila u vezi s njegovim glumačkim kolegom Bradleyjem Cooperom.

Iako bi mnogi očekivali da će se zvijezde pozdraviti i kratko pročavrljati to se nije dogodilo. Hugh i Irina nisu se ni pogledali, a kamoli pozdravili. Je li razlog tome što su imali zaštitne maske na licima pa se nisu prepoznali ili nešto drugo nije poznato.

S Irinom je bila i 3-godišnja kćer Lea De Seine koju je dobila u vezi s Bradleyjem s kojim je prekinula ljubavnu vezu prije godinu dana zbog njegove navodne afere s Lady Gagom, a Hughu se uskoro pridružila i supruga.

Par inače slovi kao jedan od najstabilnijih unatoč velikoj razlici među godinama, a tvrde da su zaljubljeni kao i prvog dana.

"Zaljubio sam se u nju čim sam ju vidio. Htio sam se odmah oženiti njome, iako sam bio jako mlad", svojedobno je priznao Hugh. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene