Hugh Jackman i Irina Shayk sreli su se u New Yorku, ali susret je prošao bez pozdrava.

Galerija


Holivudski glumac Hugh Jackman uživao je u svojoj redovnoj šetnji ulicama New Yorka gdje živi sa svojom 13-godina starijom suprugom Deborrom-Lee Furness, a njegov izlazak ni ovaj put nije prošao bez pratnje paparazza.

Vezani članci Irina Shayk Ona od obične ulice napravi modnu pistu, a ovaj put svi su je gledali zbog onog što je bilo i više nego očito Lourdes Leon Modni gafovi koji se neće tako brzo zaboraviti: Koja poznata dama ne voli grudnjak, a koja je nosila tijesan badić?

Oni su tako uhvatili zanimljiv trenutak, točnije susret 52-godišnjeg Hugha i trenutno jedne od najpopularnijih i najljepših žena svijeta, 34-godišnje manekenke Irine Shayk koja je bila u vezi s njegovim glumačkim kolegom Bradleyjem Cooperom.

Iako bi mnogi očekivali da će se zvijezde pozdraviti i kratko pročavrljati to se nije dogodilo. Hugh i Irina nisu se ni pogledali, a kamoli pozdravili. Je li razlog tome što su imali zaštitne maske na licima pa se nisu prepoznali ili nešto drugo nije poznato.

S Irinom je bila i 3-godišnja kćer Lea De Seine koju je dobila u vezi s Bradleyjem s kojim je prekinula ljubavnu vezu prije godinu dana zbog njegove navodne afere s Lady Gagom, a Hughu se uskoro pridružila i supruga.

Par inače slovi kao jedan od najstabilnijih unatoč velikoj razlici među godinama, a tvrde da su zaljubljeni kao i prvog dana.

"Zaljubio sam se u nju čim sam ju vidio. Htio sam se odmah oženiti njome, iako sam bio jako mlad", svojedobno je priznao Hugh. 

Ronaldova Georgina treći rođendan njihove kćeri obilježila objavom nikad viđenih fotografija iz rodilišta