tko bi joj odolio?

Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem

Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk u vezi je s reperom Kanyeom Westom, kao što se i šuškalo, a prije njega je ljubila ženskara Vita Schnabela, glumca Bradleyja Coopera, s kojim je dobila kćer, te jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda.

Ruska ljepotica Irina Shayk (35) nedavno je uhvaćena na romantičnom odmoru u Francuskoj s Kanyeom Westom (44), a on je samo jedan u nizu njezinih slavnih partnera. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Pogled sve govori Šuška se da je zavela slavnog glazbenika, ali čini se da ju i bivši još uvijek zaljubljeno gleda, tko bi joj uopće mogao odoljeti?

Prije repera, koji trenutačno prolazi brakorazvodnu parnicu s reality zvijezdom Kim Kardashian, bila je s s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom (34). Viđeni su u ožujku prošle godine u šetnji New Yorkom, a Vito je poznat kao pravi ženskaroš. Bio je s mnogo glumica i manekenki. Jedna od od bivših cura mu je i Heidi Klum, s kojom je bio od 2014. do 2017. Ljubio je glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard.

Prema napisima stranih medija, Vito je zaveo i trgovkinju umjetnina Dašu Žukovu 2017. dok je još bio s Klum. Daša je tada još bila u braku s ruskim oligarhom Romanom Abramovičem, od kojeg se iste te godine razvela nakon što je njezina nevjera izašla u javnost.

Irina je ljubila i holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) i mnoge je iznenadio njihov prekid. Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

Shayk je prije Bradleyja osvojila i jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda (36). Počeli su vezu 2010. nakon što su se upoznali na snimanju reklame za poznati brend i bili su skupa pet godina prije nego što su objavili u rujnu 2015. da su prekinuli. Tada su kružile glasine da se manekenka nije slagala s Cristianovom majkom, s kojom je on jako blizak i drži do njezina mišljenja. 

"Možemo potvrditi da je Irina Shayk prekinula petogodišnju vezu s Cristianom Ronaldom. Bila je bliska s njegovom obitelji tijekom cijelog njihova odnosa. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj obitelji netočne su i nisu utjecale na njihov raskid. Irina nema više nikakvih komentara o ovome", pisalo je u priopćenju modela. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Shayk je poznata po tome da ne govori o ljubavnom životu, no svojedobno se dotaknula svog odnosa s Bradleyjem jer je javnost komentirala koliko su ostali bliski i da će se sigurno pomiriti. Tako se činilo i posljednjih mjeseci dok se šuškalo o njezinoj vezi s Westom. 

"Mislim da u dobroj vezi uvijek morate donijeti sve ono najbolje i najgore od vas, takva je ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne mora nužno činiti dobar par. Mislim da smo jako sretni što smo zajedno doživjeli sve to što jesmo", ispričala je Irina u intervjuu za britanski Vogue. 

Irinu su povezivali i s modnim dizajnerom Riccardom Tiscijem, kojem je nekoliko puta bila pratnja na zabavama. No talijanski dizajner voli muškarce, a neko su vrijeme kružile glasine kako ga s reperom Kanyeom Westom veže nešto više od prijateljstva.

46-godišnji Talijan ima podužu listu slavnih prijatelja, a rado je odijevao i Kanyeovu suprugu Kim kad ju modni svijet nije prihvaćao.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) +5 Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Celebrity Lijepu glumicu dugo nismo vidjeli, privatni život i muža krije, ali čini se da joj paše bijeg od javnosti

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 +1 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene