Idilični prizori

Konačno potvrdili šuškanja, Irina Shayk i Kanye West uhvaćeni na romantičnom odmoru u Francuskoj!

Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Irina Shayk i Kanye West snimljeni su zajedno na romantičnom odmoru i to Francuskoj koja je jedna od omiljenih reperovih destinacija.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Irina Shayk i reper Kanye West uhvaćeni su na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi. Paparazzi su golupčiće snimili u romantičnoj šetnji, a Daily Mail prenosi kako su odsjeli u luksuznom hotelu Villa La Coste.

Pogledaj i ovo Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 2 skupa bili tek koji mjesec Neodoljiva ljepotica okončala kratku vezu koja je izazivala dosta čuđenja? Zanimljiv je razlog prekida

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail vidi se da uživaju u idiličnoj šetnji, a u jednom trenutku su se zaustavili kako bi Kanye posnimio svoju novu djevojku.

Njihove prve zajedničke fotografije pogledajte ovdje.

Glasine o vezi 35-godišnje Irine i 44-godišnjeg Kanyea započele su krajem prošlog mjeseca i to navodima da se viđaju u tajnosti, dok se on razvodi od reality zvijezde Kim Kardashian nakon šest godina braka.

Irina je već neko vrijeme bila sama i to nakon što je prije dvije godine prekinula vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je ostala u dobrim odnosima zbog kćeri koju dijele. U nekoliko navrata se pisalo o njihovu pomirenju, ali čini se da je Kanye taj koji je osvojio srce lijepe manekenke.

Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Prije njega Irina je bila u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristianom Ronaldom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Šarić se obračunala s hejtericom s Instagrama, čini se da ju je baš naljutila: "Što ćeš sad, ljepotice?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene