Irina Shayk odvažila se da u šetnju s kćeri krene u takozvanim tanga-trapericama i majicom s prorezom na grudima, a na paparazze koji ju prate zbog glasina o romansi s Kanyeom Westom nije se obazirala.

Galerija


Manekenka Irina Shayk poznata je po svojim riskantnim i odvažnim izdanjima u kojima se svakodnevno pojavljuje na ulici, ali ovaj put izazvala je pravo čuđenje.

Vezani članci Irina Shayk Dok njezin novi dečko prolazi kroz težak razvod, ona na plaži zavodi u toplesu i tangicama koje se jedva vide Irina Shayk Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme

Naime, 35-godišnja Irina izašla je u majici s neobičnim prorezom na grudima ispod koje nije nosila grudnjak, ali svi su pogledi bili usmjereni na njezine hlače, takozvane tanga-traperice njujorškog dizajnera Caseyja Cadwalladera.

S njom je bila i kćer Lea De Seina, koju je dobila s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom. S njim je ovih dana također viđena, i to dok kruže glasine da je zavela glazbenika Kanyea Westa i svi se pitaju hoće li pojaviti zajedno u javnosti.

No paparazzi su bili ovjekovječili i Bradleyjev pogled pun ljubavi dok joj se slatko smiješio, a prizor je to koji je oduševio njihove obožavatelje od kojih mnogih priželjkuju da se bivši par pomiri.

Irina je i tada bila neodoljiva u kratkoj kožnoj bež haljini, u kojoj su najviše do izražaja došle njezine duge noge, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Irina i Bradley u vezi su bili četiri godine, zajedno su dobili kćer Leu de Seinu, a prekinuli su 2019. godine nakon što su kružile priče da ju je prevario s Lady Gagom, a već su nekoliko puta potaknuli glasine o pomirenju, ali to niti jednom nisu potvrdili.

Proglašena je najljepšom na svijetu, a evo kako izgleda kada skine tešku šminku, sama u muškom društvu nikome nije mogla promaknuti

Prije 6 godina izvela je himnu za pamćenje, ali danas ju nije lako prepoznati, pogotovo u ultrakratkim haljinama koje obožava