Pogled sve govori

Šuška se da je zavela slavnog glazbenika, ali čini se da ju i bivši još uvijek zaljubljeno gleda, tko bi joj uopće mogao odoljeti?

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk snimljena je u šetnji s bivšim parternom Bradleyjem Cooperom, a društvo im je pravila i četverogodišnja kćer.

Holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper uživao je u druženju i razgovoru sa svojom bivšom partnericom i majkom svoje kćeri, Irinom Shayk, a sve su to popratili i dežurni paparazzi na ulicama New Yorka.

Pogledaj i ovo showbuzz Tanga-traperice? Dok svi čekaju hoće li se pojaviti s novim dečkom, ona se šeće u provokativnim kombinacijama i izaziva dežurne paparazze

Bradley je uputio Irini pogled pun ljubavi dok joj je slatko smiješio, a prizor je to koji je oduševio njihove obožavatelje od kojih mnogih priželjkuju da se bivši par pomiri. Sve je još više raznježilo to da im je društvo pravila i 4-godišnja kćer Lea De Seine, koju zajedno odgajaju.

Irina je bila neodoljiva u kratkoj kožnoj bež haljini, u kojoj su najviše do izražaja došle njezine duge noge, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala. 

No ovih dana strani mediji prenose kako je 35-godišnja ljepotica ruskih korijena zavela glazbenika Kaynea Westa koji je usred brakorazvodnog postupka s Kim Kardashian,a par se navodno viđa u tajnosti.

Irina i Bradley u vezi su bili četiri godine, zajedno su dobili kćer Leu de Seinu, a prekinuli su 2019. godine nakon što su kružile priče da ju prevario s Lady Gagom, a već su nekoliko puta potaknuli glasine o pomirenju, ali to niti jednom nisu potvrdili. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene