Igor Kojić i Severina se već mjesecima nisu zajedno pojavili u javnosti, a on je sada objavio kako je na odmoru u Crnoj Gori sa svojim prijateljima.

Galerija


Igor Kojić i Severina već nekoliko mjeseci na Instagramu ne objavljuju zajedničke fotografije, a sudeći po objavama, nisu se vidjeli dugo vremena. Igor je sada objavio da je na odmoru u Crnoj Gori, a otkrio je i s kim provodi vrijeme.

Vezani članci Severina - 3 Severina počastila fanove holivudskim prizorom i zapalila Instagram, pokazala i što voli raditi: "Tako se živi i uživa!" Severina - 2 Seve priuštila obožavateljima spektakularan prizor, poručili joj da je kao vino, a neki su se domišljato našalili

"Đe si kume! To je jedna familija", napisao je Igor u opisu fotografije na kojoj pozira s dvojicom prijatelja. Sjajno raspoloženo društvo uživalo je u jednom baru, a čini se kako im ništa nije nedostajalo.

Inače, Igorovi pratitelji na Instagramu su nedavno primijetili da je obrisao većinu fotografija sa svojom suprugom. Ostavio je tek dvije objave. Od prošle godine se šuška da Igor i Severina imaju bračnih problema o čemu oboje odbijaju govoriti. Usto, otkad su počele glasine o njihovom odnosu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti.

Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina