Igor Kojić je na Instagramu zapratio nove profile, ali i obrisao većinu Severininih fotografija.

Galerija


I dok Severina na svom profilu na Instagramu ovih dana objavljuje svoje zanosne fotografije s egzotičnih Maldiva, nema nikakvih naznaka da je njezin suprug Igor Kojić s njom, štoviše on se na društvenim mrežama javlja iz Beograda.

Vezani članci Severina, Igor Kojić Seve i Igor imali su čak tri svadbena slavlja, drugo u Beogradu bilo je najraskošnije, prisjetite se kako je sve izgledalo Severina, Igor Kojić Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

A njegovi su pratitelji uočili i neke promjene na njegovu profilu, točnije da trenutačno prati pet različitih profila, dok Severina prati samo njega. On je prije nekoliko mjeseci počeo pratiti profil Patrijarha Pavla i Duhove poruke svetih otaca, a u međuvremenu je zapratio i Nenada Gugla te fan klub Duška Radovića.

I Igor i Severina su s društvenih mreža obrisali većinu zajedničkih fotografija, on je ostavio tek dvije objave, a prošle godine se neko vrijeme uopće nisu pratili na Instagramu.

Sve to ukazuje da u njihovu odnosu i dalje postoje određeni problemi, a u javnosti se više uopće ne pojavljuju zajedno.