Snašao se

Glumac otkrio tajnu svog isklesanog tijela u 52. godini: "Mi imamo nešto što vi nemate"

Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Jackman je putem društvenih mreža otkrio na koji način održava top formu tijekom izolacije u New Yorku.

Holivudski glumac Hugh Jackman trenutno je prisiljen boraviti u svom njujorškom stanu, dok je gotovo cijeli grad zatvoren zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Profimedia) U formi života! Pogledajte samo te mišiće: Ovako se trenira kada imate pedeset godina

A kako bi skratio svoje vrijeme u izolaciji ali i ono svojih obožavatelja koji ga prate na društvenim mrežama, odlučio je s njima podijeliti neke od svojih treninga kojima održava isklesano tijelo u top formi sa svojom 51 godinom. Tako je na društvenim mrežama objavio video u kojem se vidi kako trči po stubama svoje zgrade koja se sastoji od 15 katova i to kako bi odradio svoj kardio trening.

Na to ga je potaknuo video jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena i njegovog prijatelja Rogera Federera, koji je svojim obožavateljima pokazao kako on vježba tijekom izolacije.

"Roger, obožavam te trik pogotke, ali nažalost mi u New Yorku nemamo teniske terene. Ali imamo nešto što vi nemate, a to je puno ovoga. 15 katova dušo!", izjavio je Hugh aludirajući na brojne stepenice koje koristi za vježbanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Prije nekoliko dana njegova 13 godina starija supruga Deborra-Lee Furness snimljena je ispred zgrade u opuštenom izdanju prilikom kratkog odlaska u kupovinu namirnica, a s njima u izolaciji je i njihova 14-godišnja kći Ava.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene