Deborah-Lee Furness i Hugh Jackman u sretnom su braku od davne 1996. godine.

Galerija


Supruga jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca 51-godišnjeg Hugha Jackmana, 64-godišnja Deborah-Lee Furness snimljena je ovih dana na pustim njujorškim ulicama pri povratku iz kupnje namirnica, dok je većina stanovnika u izolaciji zbog koronavirusa

Vezani članci Irina Shayk i Hugh Jackman Bojao se što će žena reći? Prošao kraj slavne ljepotice i bivše djevojke svog kolege, nije ju čak ni pogledao, a kamoli pozdravio Hugh Jackman Suprugom se htio oženiti čim ju je vidio, a preživjeli su sve zlobne komentare tijekom 24 godine braka

Deborah je za tu priliku odabrala ležernu kombinaciju i sportske tenisice dok je kosu ukrotila crnom vrpcom.

Ona i Hugh česta su tema novinskih članaka obzirom na njegovu reputaciju jednog od najzgodnijih glumaca, ali i razlike u godinama unatoč kojoj imaju titulu jednog od najdugovječnijih i najstabilnijih parova Hollywooda. Ove godine slave 24. godišnjicu braka, a on je u jednom od intervjua otkrio koja je zapravo njihova tajna uspjeha.

"Prije nego što smo postali roditelji, Debby i ja smo sklopili pakt da ćemo na svakom raskršću u životu, bilo ono veliko ili malo, jedno durgome pogledati u oči. Dogovorili smo se da ćemo u tim trenucima jedno drugo pitati je li to dobro ili loše za naš brak, a kad smo dobili djecu pitanje je glasilo – je li to što se događa dobro ili loše za našu obitelj? I kad god je moguće, naravno, radimo samo ono što je za našu obitelj najbolje'', otkrio je Hugh.

Supružnici su se upoznali još 1995. godine na setu ABC-jeve drame "Correlli", a glumac je u više navrata izjavio kako mu je to bio najbolji posao na svijetu jer je baš tamo upoznao ljubav svog života. Vjenčali su se godinu dana kasnije i zajedno su posvojili dvoje djece, danas 19-godišnjeg sina Oscara i 14-godišnju kći Avu.

Ecija Ivušić objavila fotografiju u sićušnom bikiniju pa se požalila fanovima što ju brine