baš šteta

Žene su htjele biti ona, muškarci su uzdisali za njom, a ona se upropastila i prokockala svijetlu budućnost koju su joj predviđali

Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Getty Images) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +0 Heather Locklear (Foto: Getty Images) Galerija

Heather Locklear stekla je slavu u sapunicama "Melrose Place" i "Dinastija" te se nalazila na listama najljepših žena.

Heather Locklear dostigla je najveću slavu početkom 90-ih u sapunici "Melrose Place" i predviđali su joj blistavu glumačku karijeru, no njezin životni put se odigrao na način koji nitko nije očekivao. 

Pogledaj i ovo Heather Locklear Bila je seks-bomba Bivša ljepotica neurednog izgleda i izgubljenog pogleda snimljena kako sjedi uz cestu, njezine nove fotke sve su rastužile

Glumica, koja slavi 59. rođendan, posljednjih nekoliko godina puni medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, ožujku 2018. Heather je tukla dečka Chrisa Heissera (58), a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Čini se da je par, koji je često prekidao, riješio te probleme jer je Locklear u lipnju ove godine viđena kako nosi dijamantni prsten. Američki mediji tvrde da se zaručila za građevinara Chrisa i kako su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu. On joj je pomogao i s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti. 

"Zaista su sretni zajedno. Njezina obitelj, roditelji, cijela rodbina i njena kćer podržavaju je u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje", rekao je glumičin prijatelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little MMA boxing this morning

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija" koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila. 

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem koji se kasnije oženio i Playboyjevom zečicom. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala. 

Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene