Druga strana glamura

Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Brojne holivudske zvijezde iz raznih su razloga provele neko vrijeme iza rešetaka, a prisjetili smo se njihovih zatvorskih fotografija.

Život zvijezda osim glamuroznog života često prate skandali i tračevi, a brojni od njih su zbog svog ponašanja nerijetko završavali u zatvoru. Ovo su njihove zatvorske priče.

Pogledaj i ovo Cuba Gooding Jr. (Foto: Profimedia) Prijeti mu zatvor! Nakon što je s lisicama na rukama odveden pred sud, slavni glumac negira ozbiljne optužbe

Posrnula glumica Lindsay Lohan u narančastom zatvorskom odijelu završila je nakon što se nije pojavljivala u klinici za odvikavanje od alkohola koje joj je odredio sud. Zbog toga je dobila 90 dana zatvorske kazne, a njezine fotografije iz policije obišle su čitav svijet. Par godina prije isto zbog alkohola iza rešetaka je završila i Paris Hilton. Bogata nasljednica je s nevažećom vozačkom dozvolom pijana vozila automobil te ju je uhvatila policija. Dobila je 45 dana zatvora.

Glumca Mela Gibsona 2006. godine uhitila je policija te su ga kasnije optužili zbog antisemitizma. Uhvatili su ga u kalifornijskom Malibuu, a glumac je kasnije rekao da je bio bijesan te je izjavio da su Židovi razlog svim ratovima u svijetu. Policajac koji ga je zaustavio potajno ga je snimao i to je kasnije prodao medijima.

Charlie Sheen ima pozamašnu karijeru što se tiče problema s vlasti. Glumca su uhitili na Božić 2009. godine zbog napastovanja tadašnje supruge Brooke Mueller u Aspenu. Istoga dana su ga i pustili, a trebao je platiti 8500 dolara. Kasnije je optužen još nekoliko puta, a poznat je po svojim ispadima zbog kojih završi barem na par sati u ćeliji.

Komičara Russella Branda prije nekoliko godina su naljutili paparazzi te je navodno kroz prozor bacio mobitelj fotografa koji ga je pratio. Policija je odmah digla tužbu protiv glumca, no izbjegao je zatvorsku kaznu te je na kraju samo morao platiti sve.

Zvijezda filma "Sam u kući", Macaulay Culkin, odavno je već poznat po svom nestašnom ponašanju, a zatvarali su ga zbog posjedovanja droga. Često su kod problematičnog glumca nalazili marihuanu, tablete i razne druge droge, a dosad je platio pozamašnu svotu novca kako bi se iz svega izvukao.

Na zatvorsku kaznu bila je osuđena i glumica Heather Locklear koja se godinama bori s ovisnosti o alkoholu. Napala je policajca, a određena joj je kazna zatvora i obavezna rehabilitacija.

Nisu samo glumci nestašni. Svoje fotografije s uhićenja imaju i glazbenici, među kojima su Nick Carter iz Backstreet Boysa,

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene