Heather Locklear i Chris Heisser su ranije prekidali zbog njenog problema s alkoholom i jer je nasrtala na njega.

Galerija


Heather Locklear (58) posljednjih godina privlači pozornost svojom ovisnošću o alkoholu i problemu s alkoholom. 

Vezani članci Ekipa serije \"Melrose Place\" - 1 Tko nije propuštao "Melrose Place"? Pogledajte kako danas izgleda muški dio glumačke ekipe koja je bila pravi hit! Heather Locklear (Foto: Profimedia) Što se dogodilo s jednom od nekad najljepših glumica na svijetu? Imala je svijet pod nogama, ali je sve profućkala

No prema pisanju američkih medija, slavna glumica napokon ima i razloga za slavlje. Naime, tvrde kako se Heather zaručila za dugogodišnjeg dečka Chrisa Heissera (58).

Locklear, koja se početkom 90-ih proslavila u seriji "Melrose Place", viđena je u šetnji s dijamantnim prstenom na ruci. Par je ranije prekidao zbog njezine ovisnosti o alkoholu koja ju je poticala na nasilje. U ožujku 2018. Heather je tukla dečka, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji. 

Glumica i građevinar Chris su ipak svojoj ljubavi dali drugu priliku i on joj je pomogao s odvikavanjem. Locklear je prošla rehabilitaciju i čini se da dobro napreduje. 

"Zaista su sretni zajedno. Njezina obitelj, roditelji, cijela rodbina i njena kćer podržavaju je u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje", rekao je glumičin prijatelj. Inače, Heather s bivšim mužem Richijem Samborom ima kćer Avu (22), a prije njega je bila u braku s glazbenikom Tommyjem Leeom.

Atraktivna pjevačica otkrila kako ju je osvojio naš nogometaš, potvrdila da su zaljubljeni