Heather Locklear navodno se zaručila za dugogodišnjeg dečka, a od samih početaka karijere u centru je pažnje zbog problema s alkoholom, ali i svojih brakova.

Galerija


Američka glumica poznata iz hit-serija "Dinastija", "Melrose Place" i "Spin City" posljednjih je nekoliko godina na meti tabloida zbog svojih ovisnosti o alkoholu, a Heather Locklear nerijetko je imala i problema s policijom.

Vezani članci Ava Sambora (Foto: Instagram) Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca Heather Locklear (Foto: Getty Images) Nije u stanju brinuti se sama za sebe: Prijatelji i obitelj zabrinuti za jednu od nekad najvećih glumačkih zvijezda

Nakon nekoliko godina navodno se zaručila za dugogodišnjeg dečka Chrisa Heissera, kojeg je navodno tukla i s kojim je još ranije bila u vezi, no na put su im stali upravo njezini problemi s alkoholom. Kako ističe Heatherina obitelj, glumica je prošla rehabilitaciju i posljednjih tjedana osjeća se dobro. Vrijeme provodi s obitelji te se posvetila privatnom životu i napokon je sretna.

Locklear je često intrigirala javnost i svojim vezama sa slavnim rockerima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem, a mediji su čitavo vrijeme pratili njihovu vezu. Nakon razvoda našla se u zagrljaju gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samobre. Par se vjenčao u Parizu 1994. godine, a s njim ima i kćer Avu. Unatoč razvodu 2006. godine par je zbog kćeri ostao u dobrim odnosima.

Nekoliko je puta bila i na psihijatrijskom liječenju, a patila je od depresije i anksioznosti. Unatoč brojnim problemima obitelj je uvijek bila uz nju, a sada se nadaju kako je napokon došao kraj njezinim problemima. Svjetski mediji često su pisali kako je lijepa glumica uništila i svoj izgled zbog alkohola, a nekoć je slovila kao jedna od najljepših žena na svijetu te je ostale kolegice uvijek ostavljala u sjeni gdje god da se pojavila.

Požalila se da ne može pronaći bikini, no nikome nije smetalo što se za sunčanje skinula u crveni grudnjak