Apple Paltrow ima 15 godina, a kći je glumice Gwyneth Paltrow i pjevača Chrisa Martina.

Galerija


Holivudska glumica Gwyneth Paltrow proslavila je 47. rođendan.

Vezani članci Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje

Tim povodom na Instagramu se pojavila rijetka fotografija glumice s kćeri Apple i majkom Blythe Danner, a objavio ju je novinar Derek Blasberg.

"Danas je rođendan ovoj u sredini, ali idemo proslaviti čitavu Danner-Paltrow-Martin liniju. Ovo su tri drage, talentirane, slatke i predivne žene. Jabuka (apple, op.a.) ne pada daleko od stabla, a ne pada ni - Apple. Želim ti sve najbolje, Gwyneth", poručio ke Derek prijateljici te oduševio njezine obožavatelja.

Ipak, najviše pažnje privukla je ljepota 15-godišnje Apple, koja izgleda identično kao njezina majka u mladim danima.

Gwyneth je kćer Apple i sina Mosesa dobila u braku s glazbenikom Chrisom Martinom, no rijetko objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama. Također, za razliku od djece nekih drugih holivudskih zvijezda, brat i sestra ne privlače pozornost niti se pojavljuju u modnim kampanjama, na glamuroznim događanjima i slično.

Ipak, predosjećamo da bi plavokosa Apple uskoro mogla dobiti neke angažmane ako joj mama dopusti. Sjetimo se samo Kaie Gerber, kćeri Cindy Crawford, koja je i sama postala vrlo tražena manekenka zbog jednog jedinog razloga - jer je ista prelijepa mama u vrijeme zlatnog doba supermodela.

Apple bi pak mogla osvojiti srca brojnih holivudskih zavodnika, baš kao što je to nekoć radila njezina mama. Procijenite sami. 

Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled