uspješan i na terenu

Tenisač zaražen koronom pravi je zavodnik: Ljubio je slavnu pjevačicu i jednu od najljepših sportašica

Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Getty Images) +0 Serena Williams (Foto: Getty Images) Galerija

Grigor Dimitrov ljubio je kolegice Serenu Williams i Mariju Šarapovu te pjevačicu Nicole Scherzinger, a imao je i kratku avanturu s playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom.

Tenisač Grigor Dimitrov došao je u fokus javnosti diljem svijeta nakon što se na teniskom turniru Adria Touru u Zadru saznalo da je pozitivan na koronavirus. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

No Bugarin je ranijih godina osim teniskim uspjesima plijenio pažnju i vezama s poznatim ženama. Posljednja u nizu je bila pjevačica grupe The Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (41). Započeli su vezu krajem 2015. nakon što je Nicole ranije bila sedam godina s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. 

Grigor i Nicole su potvrdili svoju ljubav u siječnju 2016., a nisu htjeli otkrivati detalje. Prekinuli su 2019. i navodno je pjevačica odlučila da je vrijeme za kraj jer tenisač nije bio spreman za ozbiljniji odnos, odnosno brak. 

"Voljela sam te i u tvojim najmračnijim trenucima", svojedobno je Scherzinger istaknula na svom Instagramu. Kasnije se šuškalo da je Bugarin imao i problema s vjernošću. 

Prije nje je ljubio kolegicu s teniskih terena Serenu Williams. Kako su pisali strani mediji, to je bila samo kratka avantura, a nisu ju nikad htjeli potvrditi. Bilo je to 2012. i Dimitrov je nedugo nakon toga osvojio još jednu tenisačicu, Ruskinju Mariju Šarapovu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥GIVEAWAY🔥Макар докладването на кадъра от страна на нелоялна конкуренция, да доведе до изтриването му, аз упорито настоявам да "споделя" с някой от вас насладата си от @alfakher_official_bg, подарявайки ви моето персонализирано наргиле, а за целта, последвайте профила на @alfakher_official_bg, a победителя ще изтегля на случаен принцип сред всички техни последователи/followers, точно на 17.06, обявявайки го в стори.

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on

Jedna od najljepših sportašica svijeta i Grigor su potvrdili vezu 2013. Prekinuli su dvije godine kasnije kako bi se oboje koncentrirali na svoju karijeru. "Prekinuo sam suradnju s trenerom, pao na ljestvici, bio sam užasno loš u igranju tenisa i još sam se morao nositi s prekidom. Svijet mi se počeo rušiti i bio sam umoran od svega pa i toga da neki ljudi nisu onavi kakvima se predstavljaju", rekao je svojedobno tenisač. 

Grigor je tugu nakon prekida liječio s playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom, ali to je bila samo kratka avantura. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene