Popularna tenisačica Marija Šarapova tijekom godina je, osim sportskim uspjesima koje je postigla napornim radom, pažnju plijenila i svojim vezama. Ljubovala je s brojnim poznatim muškarcima.

Galerija


Ruska tenisačica Marija Šarapova oprostila se od tenisa u 32. godini i šokirala brojne kolege.

Vezani članci Slika nije dostupna Vrckasta Šarapova: Provocira fotografijom iz svoje postelje Slika nije dostupna LUDI OD LJUBAVI Uskoro pred oltarom?

Njezin kolega tenisač Rafael Nadal istaknuo je kako je to tužan dan za svijet tenisa jer je Šarapova naporno radila da dođe do titule koju ima danas. A to je da je jedna od najboljih tenisačica u povijesti.

Iza nje su godine karijere tijekom koje je išla od vrha do dna tenisa, no Šarapova je zadovoljna postignutim rezultatom. Osim svojom karijerom, pažnju je plijenila i ljubavnim vezama.

Lijepa tenisačica od 2018. godine u vezi je s britanskim poduzetnikom Alexanderom Gilkesom. Vezu su obznanili nakon što su posjetili izložbu na Beverly Hillsu u Los Angelesu u ožujku prije dvije godine, a odabranik njezina srca ima i veze s kraljevskom obitelji. Gilkes je bio na fakultetu s princem Harryjem, a bio je u braku s Michom Nonoo, ženom koja je upoznala Harryja s njegovom trenutačnom suprugom Meghan Markle.

Prije Alexandera Marija je bila u vezi s kolegom tenisačem, Grigorom Dimitrovom. Bugarski tenisač vidio je Mariju na teniskom meču 2013. godine i javio joj se e-mailom. Tenisačica je u svojoj autobiografiji otkrila kako ju je u početku bilo strah da je Dimitrov premlad za nju, no svejedno se zaljubila. Prekinuli su nakon dvije godine u trenutku kada je Šarapova bila u najgoroj fazi svoje karijere, nakon što je izgubila meč od Serene Williams. Zanimljivo, Grigor je hodao prije i s Marijinom suparnicom Serenom.

Košarkaš Saša Vujačić također je jedan od bivših ljubavnika popularne tenisačice. Mnogi smatraju da je to njezina najozbiljnija veza dosad, a par se upoznao 2009. godine u Los Angelesu. Zaručili su se 2010. godine, no dvije godine kasnije otkazali su zaruke i prekinuli. Prije njega titulu Marijina dečka imao je TV producent Charlie Eberstol 2008. godine. Veza nije dugo potrajala, a Charlie je utjehu pronašao u pjevačici Britney Spears.

Marijina veza koja je najviše privukla pažnje u medijima bila je s kolegom Andyjem Roddickom. Par se zajedno pojavio 2006. godine na US Openu, a mediji su im čak dali i nadimak "Rodapova". Iako nikada nisu javno progovorili i svojoj vezi, nema sumnje da je bilo strasti između njih.

Rijetko se danas o tome priča u medijima, no to ne znači da nije istina. Tenisačica je pjevača grupe Maroon 5 upoznala na proslavi svog 18. rođendana, a kratko su bili i u vezi. Adam Levine kasnije je u medijima govorio da je prekinuo s njom jer "nije bila dobra u krevetu".

Gotovo gola: Pjevačica prekinula romansu s dečkom pa otišla u provod bez grudnjaka