Gorana Višnjića fotografi su uhvatili u Šibeniku na Međunarodnom dječjem festivalu, na kojem je nekoć i sam krenuo u glumačke vode.

Galerija


Naš poznati glumac Goran Višnjić vratio se u Hrvatsku nešto ranije nego prošle godine, a svoj dolazak nije prijavio na društvenim mrežama. Ipak, fotografi su ga uhvatili u rodnom Šibeniku na 61. Međunarodnom dječjem festivalu.

Vezani članci Goran Višnjić i Tarik Filipović Višnjić i Filipović raspametili obožavateljice zajedničkom fotkom, ali jednoj se stvari neki nikako ne mogu načuditi Goran Višnjić Goran Višnjić u Šibeniku uhvaćen u preslatkom trenutku sa sinom, fotografija je sve rastopila

Iskoristio je priliku za posjetiti festival na kojem je još kao dječak krenuo ju glumačke vode, a bio je u društvu svog sina. Na Instagramu u posljednje vrijeme nije objavljivao nove fotografije, a čini se kako mu privatnost paše.

Podsjetimo, Goran Višnjić se prošle godine iz Kalifornije preselio u Veliku Britaniju gdje posljednjih mjeseci radi na novim projektima. Njegova holivudska karijera traje više od 20 godina, a jedna od najzapaženijih uloga mu je ona u seriji "Hitna služba" u kojoj je glumio uz bok svjetskim zvijezdama poput Georgea Clooneyja.

Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru