Goran Višnjić pozirao je na plaži na svom novom prijevoznom sredstvu sa samo jednim kotačem.

Galerija


Goran Višnjić otkrio je pratiteljima na Instagramu da se tijekom pandemije koronavirusa počeo koristiti novim prijevoznim sredstvom. 

Vezani članci Goran Ivanišević Danas se slavi Dan očeva, a poznati domaće tate iskreno su progovorili o svojim očinskim vještinama! Noah Wyle, George Clooney i Eriq La Salle ANKETA: Koji vam je najdraži lik iz serije "Hitna služba"? Evo kako nekadašnje zvijezde danas izgledaju

"Spašavatelj života tijekom lockdowna", napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj na plaži u Cornwallu stoji na Onewheel hoverboardu. Objava je oduševila njegove pratitelje koje je zanimalo kako funkcionira njegova vožnja i je li to zaista on na slici. 

"Onewheel funkcionira na pijesku? Izgleda zabavno", upitao je jedan pratitelj. "Da. Ne baš dobro na mekom, imao sam spektakularni pad prije nekoliko dana prelazeći s tvrdog pijeska na meki. Jako sramotno", odgovorio je Višnjić. 

"Lijep pogled, dobra fotka! Nadam se da se zabavljaš", "Gubim svoju ravnotežu samo gledajući ovo", "Predivno okruženje", "Sviđaju mi se svjetla na hoverboardu. Jako kul", "Odlična slika", komentirali su Goranovi pratitelji. 

Inače, glumac se prošle godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Englesku, u Cornwall. 

Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije!

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?