zabavna promjena

Višnjić otkrio koje ga prijevozno sredstvo spašava pa priznao da je imao spektakularni pad: "Jako sramotno!"

Goran Višnjić Goran Višnjić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić pozirao je na plaži na svom novom prijevoznom sredstvu sa samo jednim kotačem.

Goran Višnjić otkrio je pratiteljima na Instagramu da se tijekom pandemije koronavirusa počeo koristiti novim prijevoznim sredstvom. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

"Spašavatelj života tijekom lockdowna", napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj na plaži u Cornwallu stoji na Onewheel hoverboardu. Objava je oduševila njegove pratitelje koje je zanimalo kako funkcionira njegova vožnja i je li to zaista on na slici. 

"Onewheel funkcionira na pijesku? Izgleda zabavno", upitao je jedan pratitelj. "Da. Ne baš dobro na mekom, imao sam spektakularni pad prije nekoliko dana prelazeći s tvrdog pijeska na meki. Jako sramotno", odgovorio je Višnjić. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Lijep pogled, dobra fotka! Nadam se da se zabavljaš", "Gubim svoju ravnotežu samo gledajući ovo", "Predivno okruženje", "Sviđaju mi se svjetla na hoverboardu. Jako kul", "Odlična slika", komentirali su Goranovi pratitelji. 

Inače, glumac se prošle godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Englesku, u Cornwall. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 4 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 8 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 11 +7 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 10 Nekad i sad Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene