Goran Višnjić podsjetio je pratitelje na Instagramu na scenu iz serije "The Boys".

Galerija


Goran Višnjić nedavno je promijenio imidž i preselio se u Veliku Britaniju, a novom objavom je ponovno iznenadio obožavatelje. 

Vezani članci Goran Višnjić u seriji \ Goran Višnjić 12 godina nakon završetka snimanja "Hitne službe" potvrdio vijest koja je obradovala fanove serije Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić pohvalio se novim, velikim uspjehom: 'Pogodite tko glumi u novoj sezoni hit serije!''

"Pored mog mlađeg brata, snimljeno samo nekoliko sekundi prije šokantno razarajuće scene", istaknuo je Višnjić koji je pozirao pokraj svog portreta. Glumac je tako podsjetio fanove na jednu od zapaženijih scena u seriji "The Boys" i oduševio pratitelje na Instagramu. 

"Odličan, odlična serija", komentirala je domaća glumica Tara Rosandić. "Trebao bi biti model", "Nije li to doktor Luka Kovač?", "Čestitam na tom eksplozivnom performansu", "Hoćeš li zadržati portret?", "Ovo me je doslovno natjeralo da skočim i počnem dahtati", napisali su Višnjiću pratitelji

Inače, Goranova holivudska karijera traje više od 20 godina, a gledatelji su ga mogli zapaziti i na Doma TV-u u seriji "Timeless". 

Glumac ostao bez atraktivne djevojke? Njegova cura viđena s drugim na plaži, prepustili se strastima