čuva se od medija

Uspješno je skrivala ime sina dvije godine, a drugu trudnoću je tek nedavno pokazala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rachel McAdams sa scenaristom Jamiejem Lindenom dobila je sina u travnju 2018., a za drugo se dijete ne zna kada joj je termin i je li ga možda već rodila.

Glumica Rachel McAdams, koja je najpoznatija po romantičnom filmu "Bilježnica", godinama skriva svoj privatni život od javnosti. 

Pogledaj i ovo Rachel McAdams Divna! Rachel McAdams pojavila se nikad ljepša na premijeri novog Top Guna i zablistala u crnoj haljini

Ipak, Rachel je nedavno otkrila da očekuje drugo dijete kada se pojavila s trudničkim trbuščićem. No glumica, koja slavi 42. rođendan, nije htjela komentirati sretnu vijest, što je bilo očekivano. Ne zna se kada bi trebala roditi ni je li se već možda to dogodilo. 

McAdams je od 2016. u vezi sa scenaristom Jamiejem Lindenom (40) i u travnju 2018. su dobili sina. To su uspješno skrivali od javnosti dok nisu počele kružiti glasine i onda se glumica pojavila s djetetom u naručju. 

No još se ne zna koje ime su Rachel i Jamie dali sinu ni nakon dvije godine od njegova rođenja. "Imati nekoliko djece bilo bi odlično. Veselim se tome jednog dana", rekla je jednom McAdams. U jednom od rijetkih intervjua u kojem je govorila o privatnom životu otkrila je da ne može dočekati da rodi i da želi biti dobar roditelj poput njezine majke.

"Moja mama mi je velika inspiracija. Ona je medicinska sestra i veoma je nježna. Uvijek me puštala da budem ono što jesam. Nadam se da ću preuzeti te kvalitete od nje i biti tako divna", istaknula je Rachel. Prije veze s Lindenom istaknula je da je jedan dio nje jako 'vezan za ideju' roditeljstva i kako to ovisi hoće li pronaći muškaraca s kojim će htjeti imati dijete.

Inače, glumica, koju nazivaju holivudskom slatkicom zbog njezinih uloga, i scenarist skupa su od travnja 2016., a vezu su potvrdili dva mjeseca kasnije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kate Middleton bila je tiha patnja mnogih mladića, ali njezino srce jedan je slomio prije nego što je upoznala Williama, evo tko je on bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene