Rachel McAdams i pisac Jamie (39) zajedno su od travnja 2016. godine, ali cijelo vrijeme svoj privatni život drže podalje od javnosti.

Galerija


Zvijezda romantičnih filmova, glumica Rachel McAdams čeka svoje drugo dijete. Paparazzi su je ulovili u šetnji nekoliko puta posljednjih dana, a trudnički trbuščić već joj se jasno vidi, iako glumica još nije potvrdila sretnu vijest. Mediji su već neko vrijeme nagađali da u njezinu obitelj stiže prinova, no ona o tome nije htjela govoriti.

Vezani članci Scena iz filma Bilježnica Nezaboravna ljubavna priča koja ne može dosaditi, njihova strastvena ljubav nikoga ne ostavlja ravnodušnim Rachel McAdams i Channing Tatum u filmu Zavjet ljubavi Ljubav, brak i strašna nesreća obilježili su radnju romantične drame temeljene na istinitoj priči

Prvo dijete dobila je 2018. s dečkom Jamiejem Lindenom prije dvije godine, a njegovo ime nikada nije podijelila s javnošću. Ipak, o majčinstvu je govorila. "To je najbolje što mi se ikada dogodilo. Ljudi kažu da više nemaš svoj život kada dobiješ dijete, ali dosadila sam već samoj sebi i sretna sam što se mogu potpuno fokusirati na drugo ljudsko biće", ispričala je McAdams u jednom intervjuu.

Rachel i pisac Jamie (39) zajedno su od travnja 2016. godine, ali cijelo vrijeme svoj privatni život drže podalje od javnosti. Na javnim događanjima ne pojavljuju se zajedno, a ta im odluka, čini se, nije teško pala.

Od glumca Michaela Sheena Rachel se rastala 2013. nakon dvije godine veze, a prije njega povezivali su je s kolegom iz filma "Bilježnica" Ryanom Goslingom te s Jakeom Gyllenhaalom i Joshom Lucasom.

Raskalašen život i ovisnost o seksu učinili svoje: Godinama je varao slavnu suprugu, a ona mu sve praštala