Christina Hendricks nedavno se razvela od supruga Geoffreya Areda, no na zabavi NBC-a i Vanity Faira pokazala mu je što je izgubio.

Galerija


Holivudska glumica Christina Hendricks nedavno se razvela od supruga Geoffreya Areda nakon 12 zajedničkih godina.

Vezani članci Prirodne ljepote Prirodnim ljepotama osvojile publiku, hoće li doprijeti i do vašeg srca? Christina Hendricks, Geoffrey Arend (Foto: Profimedia) Još jedan slavni par rastaje se poslije 12 zajedničkih godina: Ostao bez ljepotice koja je osvojila ekrane

Zvijezda serije "Momci s Madisona" sama je potvrdila vijesti na društvenim mrežama.

"Danas smo poduzeli još jedan zajednički korak, no krećemo razdvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajednički brinuti o naša dva predivna psa", napisala je glumica.

"Zaljubili smo se prije dvanaest godina i postali partneri. Spojili smo obitelji, beskrajno se smijali, stvorili divna prijateljstva i bili blagoslovljeni prekrasnim iskustvima. Sada ćemo uzeti vrijeme da otkrijemo same sebe u ovoj tranziciji."

Crvenokosa glumica sinoć se pojavila u Los Angelesu na zabavi slavnog NBC-a i Vanity Faira, a u prvi plan je stavila bujne grudi po kojima je poznata i koje nisu mogle proći neopaženo.

Očito je kako je jedna od najseksi žena na svijetu odlučila svom bivšem suprugu pokazati što je izgubio.

Pogledajte kako danas izgleda slatkica koja se svima uvukla pod kožu, a onda iznenadila šokantnim priznanjem