Glumica Christina Hendricks i Geoffrey Arend rastaju se nakon 12 zajedničkih godina.

Galerija


Slavna glumica nevjerojatnih oblina Christina Hendricks svijetu je obznanila kako se rastaje nakon 10 godina braka i 12 zajedničkih godina s Geoffreyjom Aredom. Zvijezda serije "Mad Men" priopćila je kako će ona i Geoffrey nastaviti zajednički odgajati i brinuti se za njihove pse, ali da je ljubavi došao kraj. 

Vezani članci Christina Hendricks (Foto: Profimedia) Crvenokosa ljepotica snimljena u opuštenom izdanju nakon što se rastala poslije 12 godina braka Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

Par se upoznao 2007., kada je Christina već pokorila televizijske ekrane diljem svijeta svojom senzualnom i beskrajno seksi ulogom Joan Harris, zavodljive tajnice u "Mad Manu". Nakon dvije godine veze par se odlučio vjenčati u New Yorku, a nikada nisu željeli niti su imali djecu. 

Christina i Geoffrey podijelili su istu objavu na društvenim mrežama. 

"Danas smo poduzeli još jedan zajednički korak, no krećemo razdvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajednički brinuti o naša dva predivna psa", napisao je par. 

"Zaljubili smo se prije dvanaest godina i postali partneri. Spojili smo obitelji, beskrajno se smijali, stvorili divna prijateljstva i bili blagoslovljeni prekrasnim iskustvima. Sada ćemo uzeti vrijeme da otkrijemo same sebe u ovoj tranziciji", dodali su oboje.

2012. se Christina prisjetila kako je Arendu rekla da želi obitelj s njim nedugo nakon što su se upoznali. Priznala je kako ju je od samog upoznavanja Geoffrey izuzetno privlačio. 

"Bio je šarmantan, duhovit i karizmatičan. Dobila sam njegov broj iste noći kad sam ga prvi puta vidjela, a čim sam došla kući sa zabave, guglala sam ga. Na prvom spoju rekla sam mu da želim obitelj s njim! Hvala bogu da ga nisam prepala!" rekla je tada Christina. 

Čini se da je ljubavi ipak došao kraj za ovaj par o kojem se mnogo pričalo proteklog desetljeća. Naime, Christina je ljepotica kakva se rijetko viđa, njezine obline mamile su uzdahe muškaraca i žena, a proglašena je i najseksi ženom svijeta - pa su se mnogi pitali što radi s Geoffreyjem?

Na takve provokacije uvijek je odgovarala ignoriranjem i ljubila koga je željela, a njezin i Geoffreyjev brak slovio je za jedan od najstabilinijih u Hollywoodu. Na vijest o njihovu razvodu stoga su mnogi fanovi reagirali s tugom i razočaranjem. 

Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima