Christina Hendricks i Geoffrey Ared počeli su hodati 2007. godine, a nikada nisu htjeli imati djecu.

Galerija


Prije nekoliko dana saznalo se kako se rastaje još jedan poznati holivudski par.

Vezani članci Ognjen Vukojević i Eduardo da Silva Ognjen Vukojević prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu, pogledao utakmicu s Eduardom da Silvom Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina nakon 4 godine otkrila pravi razlog razvoda od Brada: "Neki su iskoristili to što sam šutjela"

Slavna glumica zanosnih oblina Christina Hendricks svijetu je obznanila kako se rastaje nakon 10 godina braka i 12 zajedničkih godina s Geoffreyjom Aredom. Zvijezda serije "Mad Men" priopćila je kako će ona i Geoffrey nastaviti zajednički odgajati i brinuti se za njihove pse, ali da je ljubavi došao kraj.

"Danas smo poduzeli još jedan zajednički korak, no krećemo razdvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajednički brinuti o naša dva predivna psa", napisao je par.

"Zaljubili smo se prije dvanaest godina i postali partneri. Spojili smo obitelji, beskrajno se smijali, stvorili divna prijateljstva i bili blagoslovljeni prekrasnim iskustvima. Sada ćemo uzeti vrijeme da otkrijemo same sebe u ovoj tranziciji", dodali su oboje.

Podsjetimo, par se upoznao 2007. godine, a vjenčali su se u New Yorku dvije godine kasnije. Od samog početka nisu skrivali kako ne žele djecu.

"Bio je šarmantan, duhovit i karizmatičan. Dobila sam njegov broj iste noći kad sam ga prvi puta vidjela, a čim sam došla kući sa zabave, guglala sam ga. Na prvom spoju rekla sam mu da želim obitelj s njim! Hvala bogu da ga nisam prepala!" rekla je tada Christina.

Iako su se očito rastali u prijateljskim odnosima i na dobrobit obje strane, glumica je nedavno viđena u nešto zapuštenijim izdanjima i s ne tako vedrim izrazima na licu, što nimalo ne čudi, jer svaki je prekid težak, kakav god on bio.

Ipak, vjerujemo kako će crvenokosa ljepotica brzo smoći snage za dalje te kako će ubrzo ponovno blistati na crvenim tepisima onako kako samo ona zna.