Svaki je prekid težak

Crvenokosa ljepotica snimljena u opuštenom izdanju nakon što se rastala poslije 12 godina braka

Christina Hendricks (Foto: Profimedia) Christina Hendricks (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks (Foto: Profimedia) Christina Hendricks (Foto: Profimedia) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) +0 Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Galerija

Christina Hendricks i Geoffrey Ared počeli su hodati 2007. godine, a nikada nisu htjeli imati djecu.

Prije nekoliko dana saznalo se kako se rastaje još jedan poznati holivudski par.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Slavna glumica zanosnih oblina Christina Hendricks svijetu je obznanila kako se rastaje nakon 10 godina braka i 12 zajedničkih godina s Geoffreyjom Aredom. Zvijezda serije "Mad Men" priopćila je kako će ona i Geoffrey nastaviti zajednički odgajati i brinuti se za njihove pse, ali da je ljubavi došao kraj.

"Danas smo poduzeli još jedan zajednički korak, no krećemo razdvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajednički brinuti o naša dva predivna psa", napisao je par.

"Zaljubili smo se prije dvanaest godina i postali partneri. Spojili smo obitelji, beskrajno se smijali, stvorili divna prijateljstva i bili blagoslovljeni prekrasnim iskustvima. Sada ćemo uzeti vrijeme da otkrijemo same sebe u ovoj tranziciji", dodali su oboje.

Podsjetimo, par se upoznao 2007. godine, a vjenčali su se u New Yorku dvije godine kasnije. Od samog početka nisu skrivali kako ne žele djecu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks) on

"Bio je šarmantan, duhovit i karizmatičan. Dobila sam njegov broj iste noći kad sam ga prvi puta vidjela, a čim sam došla kući sa zabave, guglala sam ga. Na prvom spoju rekla sam mu da želim obitelj s njim! Hvala bogu da ga nisam prepala!" rekla je tada Christina.

Iako su se očito rastali u prijateljskim odnosima i na dobrobit obje strane, glumica je nedavno viđena u nešto zapuštenijim izdanjima i s ne tako vedrim izrazima na licu, što nimalo ne čudi, jer svaki je prekid težak, kakav god on bio.

Ipak, vjerujemo kako će crvenokosa ljepotica brzo smoći snage za dalje te kako će ubrzo ponovno blistati na crvenim tepisima onako kako samo ona zna. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene