44-godišnja Christina Hendricks poznatija je po bujnom dekolteu nego ulogama, no tako to danas ide.

Galerija


44-godišnja glumica vlasnica je jednog od najraskošnijih dekoltea u Hollywoodu.

Vezani članci Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Umirovljena zvijezda filmova za odrasle prošetala u dekoltiranom kostimu i podsjetila na bujne obline Halle Berry (Foto: Instagram) Slavna glumica još jednom pokazala zašto je jedna od najpoželjnijih žena svijeta u 53. godini

Crvenokosa Christina Hendricks ostvarila je neke vrlo upečatljive uloge u holivudskim filmovima, no gotovo uvijek svu pažnju ukrade njezin nestavrno bujni dekolte po kojem je puno poznatija.

Zvijezda serije "Momci s Madisona" posebno je omiljena među pripadnicima jačeg spola, a njezin je dekolte rezultat majke prirode.

A glumica je na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju iz daleke prošlosti, točnije sa seta drame "Firefly" iz 2002. godine na kojoj pozira u uskom korzetu. Ne moramo posebno naglašavati kakvo je oduševljenje izazvala fotografija, a obožavatelji su joj poručili kako je i danas jednako lijepa.

No u njezinim čarima uživa samo jedan sretni muškarac, njezin suprug i kolega Geoffrey Arend s kojim je u vezi od 2007. godine. Par se vjenčao 2009. godine,a glumica je nekoliko puta istaknula kako ne planiraju imati djecu.

Supružnike je upoznao glumac Vincent Kartheiser koji je s crvenokosom glumicom glumio u seriji "Momci s Madisona", a ona je priznala kako ju je očarao već prvi prvom susretu.

"Kasnio je na događaj, no kad je ušao u prostoriju samo sam htjela znati tko je on. Imao je jaku energiju i kući sam tada otišla s njegovim brojem. Čim sam stigla, odmah sam ga išla guglati", otkrila je u jednom intervjuu iz 2012. godine.

Inače, Christine ruke su na posteru filma "American Beauty", no srećom, Hollywood ju nije htio pustiti nakon toga, već ju pokazati od glave do pete, što se pokazalo punim pogotkom.