Kao da nije prošlo 17 godina

Ona je rezultat prirode: Vlasnica najbujnijeg holivudskog dekoltea podijelila fotku iz mladosti

Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) +0 Christina Hendricks (Foto: AFP) Galerija

44-godišnja Christina Hendricks poznatija je po bujnom dekolteu nego ulogama, no tako to danas ide.

44-godišnja glumica vlasnica je jednog od najraskošnijih dekoltea u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Lili Reinhart (Foto: Getty Images) Plijenila pažnju dekolteom U elegantnom i seksipilnom izdanju mlada je glumica bila najveća zvijezda gala večere u Los Angelesu

Crvenokosa Christina Hendricks ostvarila je neke vrlo upečatljive uloge u holivudskim filmovima, no gotovo uvijek svu pažnju ukrade njezin nestavrno bujni dekolte po kojem je puno poznatija.

Zvijezda serije "Momci s Madisona" posebno je omiljena među pripadnicima jačeg spola, a njezin je dekolte rezultat majke prirode.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks) on

A glumica je na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju iz daleke prošlosti, točnije sa seta drame "Firefly" iz 2002. godine na kojoj pozira u uskom korzetu. Ne moramo posebno naglašavati kakvo je oduševljenje izazvala fotografija, a obožavatelji su joj poručili kako je i danas jednako lijepa.

No u njezinim čarima uživa samo jedan sretni muškarac, njezin suprug i kolega Geoffrey Arend s kojim je u vezi od 2007. godine. Par se vjenčao 2009. godine,a glumica je nekoliko puta istaknula kako ne planiraju imati djecu.

Supružnike je upoznao glumac Vincent Kartheiser koji je s crvenokosom glumicom glumio u seriji "Momci s Madisona", a ona je priznala kako ju je očarao već prvi prvom susretu.

"Kasnio je na događaj, no kad je ušao u prostoriju samo sam htjela znati tko je on. Imao je jaku energiju i kući sam tada otišla s njegovim brojem. Čim sam stigla, odmah sam ga išla guglati", otkrila je u jednom intervjuu iz 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks) on

Inače, Christine ruke su na posteru filma "American Beauty", no srećom, Hollywood ju nije htio pustiti nakon toga, već ju pokazati od glave do pete, što se pokazalo punim pogotkom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene