Mustafa Nadarević odigrao je brojne zapažene uloge, a posljednjih godina gledatelje nasmijava likom Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Galerija


Legendarni glumac Mustafa Nadarević (77) ponovno je završio u bolnici, a to je otkrio za Avaz kada su ga kontaktirali zbog intervjua. "U bolnici sam, ne bih sada ni o čemu govorio", rekao je Nadarević novinarima.

Vezani članci Goran Višnjić, Mustafa Nadarević Goran Višnjić opisao je kakav je Nadarević bio kao kolega i čovjek, prekrasna objava sve je dirnula Rade Šerbeždija Rade Šerbedžija suznih se očiju oprostio od voljenog Mustafe, prisjetio se njihova zajedničkog života i skromnih početaka

Slavni je glumac početkom ove godine objavio kako mu je dijagnosticirana zloćudna bolest pluća, a svako malo je zbog komplikacija u bolnici. Početkom kolovoza ove godine rekao je kako je kod kuće u Zagrebu, a osjećao se bolje.

Mustafa Nadarević odigrao je brojne zapažene uloge, a posljednjih godina gledatelje je nasmijavao likom Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Glumac je još ožujku u Sarajevu snimao nove epizode "Lud, zbunjen, normalan", no snimanje je bilo prekinuto na neko vrijeme zbog pandemije koronavirusa.

I svoj 77. rođendan legendarni glumac proslavio je u bolnici, no brojne njegove kolege vjeruju da će se oporaviti, a svi su optimistični, uključujući i Nadarevića.

Bio je zaručen i trebao pred oltar, a onda su svijet obišle ove fotografije pa je djevojku ostavio preko poruke