Senad Bašić više nije dio serije "Lud, zbunjen, normalan" i predaje na Akademiji u Sarajevu, a povukao se iz javnosti zbog brige za bolesnog oca.

Galerija


Glumac Senad Bašić (58) poznat kao Faruk Fazlinović iz serije "Lud, zbunjen, normalan" progovorio je o zdravstvenom stanju Mustafe Nadarevića, a i zašto se povukao iz javnosti. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Lud, zbunjen, normalan': Samir i Refko imaju poruku za vas! Slika nije dostupna 'Lud, zbunjen, normalan': Izet presretan, dobio praunuka Džemicu

Naime, Mustafa se u 77. godini života bori s karcinomom pluća te je početkom svibnja završio u bolnici zbog komplikacija, a Senad je otkrio da se čuje s kolegom. "Mustafa je dobro, bolje mu je, on će to predeverati i nastavit će raditi", ispričao je glumac za Avaz.ba

Bašić je napustio seriju "Lud, zbunjen, normalan" i radi kao profesor na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, a povukao se iz javnosti i posvetio brizi za bolesnog oca. "Ja sam, zapravo, u Hrasnici, gdje mi živi otac. On ima leukemiju, a ima 86 godina, pa sam s njim. Petnaestak dana je bio u bolnici, ispumpali su mu vodu. Posvetio sam se njemu, što kažu doktori može u sekundi tamo-vamo. Tu sam s njim", rekao je glumac za Avaz.ba. 

Usto, Senad vodi online pripreme za prijemni na Akademiji u Sarajevu, a kaže kako se prijavilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. 

 

Udala se domaća voditeljica, kuma joj bila poznata pjevačica, a s njom slavio i Milan Bandić