Vinnie i Tanya Jones bili su u vezi 27, a u braku 24 godine.

Galerija


Glumac i umirovljeni nogometaš Vinnie Jones (55) podijelio je na Instagramu posljednje riječi koje mu je napisala pokojna supruga Tanya

Vezani članci In Magazin: Sportaši koji su postali glumci - 8 Sportska borilišta zamijenili filmskim platnom: Evo koji su glumci imali i uspješne sportske karijere Slika nije dostupna Slavni glumac i njegova supruga oboljeli od raka kože

Ona je preminula u 6. srpnja prošle godine nakon teške borbe s rakom, a Vinnie je nakon toga nekoliko puta progovorio koliko ju je volio i koliko mu nedostaje. Jones je ovog puta podijelio posljednju čestitku na kojoj su tiskane riječi: "Uvijek vjeruj da će se nešto predivno dogoditi", a unutra su ispisane Tanyine riječi. 

"Mojoj ljubavi Vinu, nešto predivno mi se događa svaki dan...vrijeme koje provodim s tobom! Ti si moje jutarnje sunce od trenutka kad se probudim. Sa svom mojom ljubavlju, Tanya", napisala je pokojna glumica. Vinnie se pokraj svoje objave zahvalio svima na podršci i lijepim porukama koje mu šalju. 

Umirovljeni nogometaš je nedavno dao i intervju u emisiji Piersa Morgana u kojoj je jedva zadržao suze pričajući o supruzi. Istaknuo je da je Tanya bila njegova jedina savršena ljubav i da je nemoguće da nađe poslije nju novu srodnu dušu. Prisjetio se i teških trenutaka prije njen i nakon njezine smrti. 

"Rekli su nam da još ima pred sobom možda dane, možda tjedne, možda mjesece. Zavijao sam na koljenima. Nađeš se na groblju kako dogovaraš pogreb prije nego je i umrla. Misliš da si u horor snu, jedino tako to mogu opisati", ispričao je Vinnie. 

"Znao sam da Tanya osjeća stravičnu bol, znao sam da je vrijeme da to prestane i molio sam medicinsku sestru da joj pomogne. Iznenada je udahnula posljednji put i osjetio sam kako ju napuštaju svi ti leptirići. Ne čini se kao da si u stvarnom vremenu. Osjetio sam sve te leptiriće, Zvončicu i bila je slobodna, bez boli", dodao je glumac. 

Otkrio je što misli o ponovnoj ljubavi i ženidbi u budućnosti. "Mislim da je to nemoguće pitanje za odgovoriti, mislim i da je brak nemoguća stvar za mene. Neće biti drugog braka za mene. Bio je to jedan savršeni za mene i gotov sam s time", objasnio je Jones. 

Mnoge gledatelje je dirnuo i rasplakao glumčev intervju, a o tome su se raspisali na Twitteru. "Predivna je njegova ljubav za Tanyu", "Tako je hrabar", "Dokaz da muškarci koji izgledaju najopakije imaju osjećaje. Zagrlite svoje muške prijatelje, pružite im potporu. Često ni njima nije lako", komentirali su. 

Vinnie i Tanya su bili u braku od 1994., a skupa su odrastali u engleskom gradu Watford. Zaljubili su se kao tinejdžeri, no razišli su se kada je njemu krenula igračka karijera. Ponovno su oživjeli svoju ljubav 1992. i bili su skupa 27 godina, od toga 25 u braku. 

Jones, koji je poznat po ulogama negativaca zbog opakog izgleda, je napisao i knjigu "Izgubljen bez tebe: ljubav i gubitak Tanye" u čast pokojnoj supruzi. Inače, njemu i Tanyi su dijagnosticirani melanomi 2013. i tešku bitku je vodila šest godina, do svoje smrti. 

Do njenog stanja navodno su doveli lijekovi koje je koristila nakon što je napravila transplantaciju srca prije više od tri desetljeća, a čak se dva puta liječila od raka vrata maternice.

Krhko izdanje legendarnog rokera: Jedva se kretao pognute glave, a bez štapa ne može nikuda