Najteži dani

Nakon 6-godišnje borbe s teškom bolešću preminula supruga omiljenog holivudskog negativca

Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) +0 Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Galerija

54-godišnjem glumcu preminula je voljena supruga Tanya Jones u 53. godini života nakon godina borbe s rakom.

Umirovljeni velški nogometaš i holivudski glumac Vinnie Jones proživljava najteže trenutke.

Pogledaj i ovo Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Ima tko maramicu? Preminula supruga slavnog glumca učinila prelijepu gestu za njega neposredno prije smrti

Naime, 54-godišnjem glumcu preminula je voljena supruga Tanya Jones u 53. godini života nakon godina borbe s rakom.

Tužne vijesti potvrdio je glumčev glasnogovornik, kao i to da je preminula u svom domu u Los Angelesu okružena obitelji. "Vinnie i ostatak obitelji mole za privatnost dok prolaze kroz ovo teško razdoblje", stoji u priopćenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vinnie Jones (@thevinniejones) on

Podsjetimo, par se vjenčao davne 1994. godine u Watfordu, a Vinnie je prethodno bila u braku s nogometašem Steveom Terryjem s kojim ima kćer.

2013. godine i njemu i supruzi dijagnosticirani su melanomi. Do njezinog stanja navodno su doveli lijekovi koje je koristila nakon što je napravila transplantaciju srca prije više od tri desetljeća, a čak se dva puta liječila od raka vrata maternice.

Glumac je tada često u intervjuima isticao kako ne zna što bi bez podrške svoje supruge u teškim trenucima, jer je rak definitivno najstrašniji protivnik kojeg je ikad imao ispred sebe. Par ima kćer Kaley Jay, a glumac iz prethodne veze ima i sina Arona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vinnie Jones (@thevinniejones) on

Vinnieja publika uglavnom pamti po ulogama negativaca zbog fizičkog izgleda, a zanimljivo, iako se nikada nije školovao za glumca, glumio je u više od 30 filmova, čak i s velikim zvijezdama poput Brada Pitta i Jasona Stathama.

Otkrio je kako još uvijek ne misli prestati glumiti, a spominjao je i kako cilja na Oscara.  

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Gudelj u Supertalentu (Foto: PR) Helena Gudelj u Supertalentu (Foto: PR) Helena Gudelj (Foto: Instagram) Helena Gudelj (Foto: Instagram) +2 Helena Gudelj (Foto: Instagram) Celebrity Bivšu natjecateljicu Supertalenta nazivaju "novom Ninom Badrić", a Split je oduševila pjesmom i prorezom na haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene