Ima tko maramicu?

Preminula supruga slavnog glumca učinila prelijepu gestu za njega neposredno prije smrti

Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Vinnie Jones (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) +0 Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Galerija

Vinnieju Jonesu na ljeto je preminula supruga Tanya s kojom je u braku bio 25 godina, a glumac je priznao kako zbog toga plače svaku večer.

Početkom srpnja glumac Vinnie Jones ostao je bez obožavane supruge Tanye.

Pogledaj i ovo showbuzz Na rubu suza Progovorio o gubitku žene nakon borbe s teškom bolešću, otkrio njene posljednje riječi: "Ona je bila savršena za mene"

U 54. godini Tanya je podlegla duškoj i teškoj borbi s bolešću, a 3 mjeseca kasnije glumac je u emotivnom intervjuu otkrio kako plače svaki dan.

Prisjećajući se mučne scene u njihovu holivudskom domu, rekao je za The Sunday Mirror kako se probudio i čuo kašalj. "Pročitao sam puno knjiga, ne želite ih čitati, ali radite to, i znao sam što taj kašalj znači", rekao je.

Dodao je kako je odmah odjurio u sobu te pozvao pomoć dok se ona borila za dah oko 25 minuta. Tanyini roditelji, njezin brat i kći Kayley pridružili su se Vinnieju dok je medicinska sestra Tanyi davala morfij.

"Znali smo da je to kraj i mazili smo je", rekao je 54-godišnjak. "Ljubio sam je puno i govorio joj da je volim. Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...'". Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula... Pogledao sam sestru i rekao: 'Otišla je?'... i to je bilo to", ispričao je glumac.

Iako su mu ovo prvi božićni praznici bez supruge s kojom je u braku proveo 25 godina, oni će biti barem malo sretniji zbog predivne geste upravo Tanye koju je učinila nekoliko mjeseca prije smrti.

Naime, Tanya se htjela osigurati da njezin suprug ima društvo za Božić, pa je užoj obitelji kupila avionske karte za Los Angeles kako bi svi tamo proslavili blagdane."Znala je da vjerojatno neće biti s njima, pa nije htjela da Vinnie bude usamljen na Božić", otkrio je izvor blizak obitelji koji je naglasio kako je Božić bilo njezino najdraže doba godine.

"To je bila tipična Tanya. Iako je prolazila kroz teško razdoblje, uvijek je mislila na druge", zaključio je. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) +5 Jennifer Lopez (Foto: AFP) Celebrity Zanosne obline utegnula je u kožni komplet koji je pokazao i dijelove koje nije trebao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene