Gerard Butler i Morgan Brown prvi su put viđeni zajedno 2014. godine, a od tada nekako održavaju ljubav na životu.

Galerija


Crveni tepih 92. dodjele Oscara preplavile su brojne holivudske zvijezde.

Vezani članci Gerard Butler (Foto: Profimedia) Tjedan dana od prekida veze okorjeli neženja uhvaćen u strastvenom poljupcu s nepoznatom brinetom Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Prekidali su milijun puta iz jednog razloga, no na premijeri su se ponašali poput zaljubljenih tinejdžera

Među njima i glumac Gerard Butler, koji je stigao u pratnji dugogodišnje djevojke i bivše manekenke Morgan Brown, s kojom se viđa više od 6 godina.

I dok je on zablistao u plavom odijelu, Morgan je na crveni tepih stigla u upečatljivoj crvenoj haljini.

Podsjetimo, 50-godišnji glumac s Morgan je hodao 2 godine prije prvog prekida 2016. godine. Ipak, par je do danas prekidao još nekoliko puta, no uvijek bi našli put da se vrate jedno drugome.

Kad god bi prekidali i radili stanke, šuškalo se da je to zato što se glumac nikako ne želi skrasiti.

"Gerard ju doista voli, no nije spreman obvezati se. Nekad su između njih stajali posao i obveze, no uglavnom se sve vrti oko toga da se on ne želi vjenčati", otkrio je izvor blizak paru.

Drugi pak izvori tvrde kako je glumac još jako razigran te ne može odoljeti raznim ljepoticama koje mu se doslovno bacaju pod noge, pa brojni prekidi s Morgan u tom slučaju ne čude previše.

No nakon jednog od prekida i bivša manekenka viđena je u društvu Liva Schreibera, i to nedugo nakon njegova razvoda od glumice Naomi Watts.

Kako god bilo, par je ponovno zajedno te izgleda prilično zaljubljeno.

''Parazitu'' 4 Oscara, među njima i za najbolji film! Slavili su i Renée Zellweger te Joaquin Phoenix