Gerard Butler pokazao je goli torzo koji više nije isklesan kao nekad.

Galerija


Škotski glumac Gerard Butler godinama je tiha patnja milijuna želja diljem svijeta. Ovaj macho zavodnik proslavio se ulogama u mjuziklu "Fantom iz Opere" i spektaklu "300", a upravo mu je uloga isklesanog Leonida priskrbila titulu jednog od najpoželjnijih frajera Hollywooda. 

Vezani članci Ana Gruica (Foto: Instagram) Glumica pokazala kako je izgledala prije 10 godina u bikiniju: "Kosa top, tijelo top ali izgledaš kao da ćeš pasti" Slika nije dostupna Naš zgodni glumac pokazao mišiće: 'Inače imam problema sa samopouzdanjem'

Nevjerojatno nabildano tijelo, brada i muževan glas učinili su Butlera neodoljivim brojnim obožavateljicama. Uspjeh se redao za uspjehom, a ovaj Škot postao je stalni postav svjetskih crvenih tepiha. Zbog uloga u romantičnim filmovima poput "P. S. Volim te" Butler je bio utjelovljenje idealnog muškarca. Visok, markantan, šaljiv i nabildan - nije mu bilo mane. 

Ipak, njegovi najveći hitovi u kinima su se prikazivali prije više od 10 godina, a iako je i danas velika zvijezda te poznati zavodnik, njegove najnovije fotografije pokazuju da se s godinama malo opustio. 

Butler je tako viđen kako s prijateljima ide na surfanje u Malibuu, a njegov je goli torzo otkrio kako su se nekoć jasno iscrtane pločice istopile. Makar njegovo tijelo očito više nije onako utrenirano kao što je bilo kada je glumio slavnog Spartanca prije 13 godina, Gerard i dalje ostaje vrlo šarmantan glumac kojeg mnogi vole vidjeti u bilo kakvom izdanju.

Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu