Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez objavili su selfi s jahte na kojoj odmaraju, a zaručnica nogometaša nedavno se opet pohvalila bujnom pozadinom.

Galerija


Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova lijepa zaručnica Georgina Rodriguez u vezi su već nekoliko godina, a svakom novom objavom na društvenim mrežama izazovu veliki interes javnosti.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Par je tako objavio i zajedničku fotografiju s odmora, a selfi su snimili na jahti na kojoj odmaraju sa svojom obitelji. "Jedina stvar koju volim više od tebe smo mi", napisala je Georgina u simpatičnom komentaru u objavi.

Cristiano i Georgina su nakon Portugala gdje su bili u izolaciji s obitelji išli u Torinu, gdje on igra nogomet.

Georgina je prije par dana objavila i fotografiju kojom je pobrala brojne komplimente na račun svoje bujne pozadine, a seksi fotku komentirao je i sam Ronaldo. Ostavio joj je emotikon puse u komentaru, a na fotki Georgina pozira uz bazen u dugoj haljini koja jasno naglašava njezine raskošne obline.

Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled