Georgina Rodriguez je na profilu na Instagramu pokazala koliko je gipka, pažnju je ukrala njezina bujna pozadina.

Galerija


Ljupka zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda i majka njegove djece, 26-godišnja Georgina Rodriguez trudi se biti u što boljoj tjelesnoj formi baš kao i njezin dragi, a da joj to uspješno polazi za rukom pohvalila se na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan

S jednom od posljednjih objava htjela je pokazati koliko je gipka i da bez puno problema može napraviti gimnastičku špagu, dok je svima za oko zapela njezina bujna pozadina. Fotografija je oduševila njezine pratitelje, a dobila je više od dva milijuna lajkova.

Georgina danas često vježba u Ronaldovu društvu i nastoji živjeti zdravo, no nedavno je u jednom od intervjua priznala kako joj je vježbati s njim bilo poprilično neugodno.

"U početku sam se sramila vježbati s Cristianom, u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening. No s vremenom se to promijenilo i sada volim vježbati s njim. Postao mi je najveća inspiracija i motivacija", priznala je Georgina.

Severini se u život vratio muškarac koji joj je puno značio, pokušali su zatajiti da su se opet spojili