Franka Batelić se na Instagramu prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine, a obratila se i ovogodišnjoj predstavnici Hrvatske Albini Grčić.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) na svojem je Instagramu obilježila treću godišnjicu svojeg nastupa na Eurosongu.

Vezani članci Albina Fanovi uvjereni u jedno kad je Albina u pitanju: Mislite li da bi bolje prošla u drugom polufinalu? Albina Grčić Nakon Albinina ispadanja s Eurosonga Twitter preplavile šale na račun iste osobe, pogađate li o kome je riječ?

Franka je na natjecanju Hrvatsku predstavljala s pjesmom "Crazy" te se, nažalost, nije plasirala u finale, no svejedno se jako dobro provela, ako je suditi prema onome što je sada napisala na društvenoj mreži.

"Prije tri godine zabavili smo se kao nikada u životu. Plavi tepih, Eurosong 2018.", napisala je pored niza fotografija iz Lisabona gdje se te godine održavalo natjecanje, a zatim se obratila ovogodišnjoj hrvatskoj predstavnici Albini Grčić i dala joj jedan koristan savjet.

"Albina, rasturi u Rotterdamu! I prvenstveno - uživaj u svakoj sekundi!" poručila joj je Franka koja je očigledno svoj savjet primijenila kada nas je predstavljala na Eurosongu.

Albina će na ovogodišnjem natjecanju Hrvatsku predstaviti s pjesmom "Tick-Tock" i kladionice joj predviđaju veliki uspjeh. Poznato je i da će nastupiti već u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja će se održati 18. svibnja, dok je finale zakazano za subotu 22. svibnja.

Iznenada preminuo naš nagrađivani glumac i redatelj Saša Anočić, imao je 52 godine

Pred njenim oblinama i tetovažama pokleknula su tri poznata frajera, a kad vidite kako izgleda u 41. godini, nije ni čudno!