Objavljen je popis izvođača na polufinalnim večerima ovogodišnjeg Eurosonga.

Galerija


Dok obožavatelji diljem Europe, ali i šire, nestrpljivo iščekuju ovogodišnji Eurosong nakon što se prošle godine nije održao zbog pandemije koronavirusa, na službenim stranicama natjecanja objavljen je popis izvođača za dvije polufinalne večeri.

Objavljuje Eurovision Song ContestUtorak, 30. ožujka 2021.
Vezani članci Albina Grčić Albina se oglasila nekoliko sati prije polufinala Eurosonga, a evo kakve joj poruke stižu čak iz Velike Britanije, Njemačke i zemlje domaćina! Albina Grčić Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Naša Albina, koja će na Eurosongu Hrvatsku predstaviti s pjesmom "Tick Tock", tako će se za prolazak u finale natjecati u prvoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 18. svibnja, a s njom u grupi su i, među ostalima, predstavnici Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Jedine koje će se iz regije natjecati u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja su predstavnice Srbije, grupa Hurricane, dok Crna Gora i Bosna i Hercegovina ove godine ne sudjeluju na Eurosongu.

Obožavatelji Eurosonga već masovno komentiraju nedavno objavljene popise izvođača i mnogi se slažu da je konkurencija puno veća u prvoj polufinalnoj večeri, kada se natječe naša Albina, no ako je vjerovati kladionicama, ona je jedna od glavnih ovogodišnjih favorita.

Finale Eurosonga zakazano je za subotu 22. svibnja.

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

Izgubila je više od 30 kilograma: Fotkala se dok se sunčala, a jedino što ima na sebi su sunčane naočale