Franka Batelić je na Instagramu čestitala rođendan svojem pokojnom ocu Damiru uz njihovu zajedničku fotografiju.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) dirnula je svoje pratitelje na Instagramu prisjetivši se važne obljetnice.

Vezani članci Vedran Ćorluka i Franka Batelić Ćorluka je preslatkom objavom čestitao Franki rođendan, pa rastopio i srca obožavatelja Franka Batelić - 1 Franka u drugačijem i zrelijem izdanju poslala snažnu poruku: "Za žene koje su preživjele sve što su mislile da neće moći"

"Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim pokojnim ocem Damirom.

Obožavatelji su joj uputili riječi podrške, a mnogi su joj pisali i da ih je rasplakala objavom.

Franka je bez oca ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svojem Instagramu, a mislila je na njega i uoči svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine kada je otkrila da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'essenziale Marca Mengonija" jer je za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom.

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima