bolna obljetnica

Emotivna Franka prisjetila se voljenog oca i objavom rasplakala pratitelje: "Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više"

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je na Instagramu čestitala rođendan svojem pokojnom ocu Damiru uz njihovu zajedničku fotografiju.

Pjevačica Franka Batelić (28) dirnula je svoje pratitelje na Instagramu prisjetivši se važne obljetnice.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

"Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim pokojnim ocem Damirom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Obožavatelji su joj uputili riječi podrške, a mnogi su joj pisali i da ih je rasplakala objavom.

Franka je bez oca ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svojem Instagramu, a mislila je na njega i uoči svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine kada je otkrila da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'essenziale Marca Mengonija" jer je za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene