Sve je raznježila

Franka Batelić objavila najnovije fotografije sina Viktora: ''Živim jesen s ovim nožicama''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić nakon dužeg vremena na Instagramu je objavila nove fotografije sina Viktora i razveselila svoje vjerne obožavatelje.

Pjevačica Franka Batelić uživa u jeseni, a nju joj dodatno uljepšavaju dani i vrijeme provedeno sa sinom Viktorom, s kojim je nedavno snimljena u šetnji na zagrebačkoj špici.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Franka je na Instagramu i sama objavila nekoliko novih fotografija svog jedinca i pokazala obožavateljima kako njih dvoje provode vrijeme dok njezin suprug Vedran Ćorluka boravi u Rusiji, gdje igra nogomet.

"Jesenski kolaž. Čini mi se kao da prvi put doživljavam prirodu ujesen. Otkad ju živim s ovim nožicama", napisala je Franka uz fotografije na kojima pozira s Viktorom koji se igra lišćem i istražuje prirodu oko sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Time je raznježila svoje obožavatelje koji se ne mogu načuditi kako je Viktor već narastao.

"Ma joj, loptica mala. Krasni ste", "Ne volim baš jesen, ali mi je toliko toplo oko srca kad vidim ove fotografije. Preslatki ste, stapate se s okolišem i činite predivnu cjelinu ljudi i prirode", "Ajme, kako ste slatki. Kako je mališan već veliki", "Viki i Franka. Kako je samo maleni narastao", "Ajme, koliko je već, preslatki ste oboje", "Kako slatko, Viki je narastao", dio je komentara koje je dobila.

Franka i Viktor ljeto su proveli u njezinu rodnom Rapcu, a bio im se pridružio i Vedran, pa je njihova sreća bila potpuna. Par je sina dobio u siječnju ove godine, nakon dvije godine braka. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 +9 Lu Jakelić - 2 Celebrity Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene