Pridružila joj se i svekrva

Franka u najdražem društvu prošetala Zagrebom, maleni Viktor je uživao u istraživanju špice

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić prošetala je sa sinom Viktorom i svekrvom Anđom zagrebačkim ulicama.

Pjevačica Franka Batelić plijenila je pažnju na zagrebačkom Cvjetnom trgu kojim je prošetala u društvu preslatkog sina Viktora i svekrve Anđe Ćorluka.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka nije u tatinom! Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

Društvo je uživalo u obiteljskoj šetnji, na fotoobjektive se nisu obazirali, a čini se da je najzanimljivije bilo malenom Viktoru koji je sve oko sebe radoznalo proučavao.

Franka se još jednom pokazala kao pratiteljica modnih trendova, pa je za ležernu šetnju odabrala zeleni kombninezon i lakirane gležnjače, dok je pogled sakrila iza bijelih sunčanih naočala.

Franka i Vedran ovog su ljeta obilježili drugu godišnjicu braka, a romantične poruke tim povodom nisu izostale.

''Dvije godine i jedno malo srce poslije... Ćorluka, sve znaš!'', romantičnom porukom Franka Batelić obilježila je godišnjicu braka i pokazala koliko je zaljubljena.

Vedran je zbog pandemije više vremena uspio provesti kod kuće s njihovim sinom Viktorom pa je Franku iznova osvojio i svojim očinskim kvalitetama.

"Ja sam oduševljena. Vedran, odličan si tata. Nisam ni sumnjala da će se on super snaći, ali evo stvarno, da nije bilo korone, tko zna kad bi on vidio svog malog, tako da je nama ovo donijelo jednu super happy obiteljsku priču", zaključila je Franka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene