Franka Batelić prošetala je sa sinom Viktorom i svekrvom Anđom zagrebačkim ulicama.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić plijenila je pažnju na zagrebačkom Cvjetnom trgu kojim je prošetala u društvu preslatkog sina Viktora i svekrve Anđe Ćorluka.

Vezani članci Franka Batelić Franka objavila dosad neviđene morske fotke i priznala što si najviše priželjkuje ovih dana Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

Društvo je uživalo u obiteljskoj šetnji, na fotoobjektive se nisu obazirali, a čini se da je najzanimljivije bilo malenom Viktoru koji je sve oko sebe radoznalo proučavao.

Franka se još jednom pokazala kao pratiteljica modnih trendova, pa je za ležernu šetnju odabrala zeleni kombninezon i lakirane gležnjače, dok je pogled sakrila iza bijelih sunčanih naočala.

Franka i Vedran ovog su ljeta obilježili drugu godišnjicu braka, a romantične poruke tim povodom nisu izostale.

''Dvije godine i jedno malo srce poslije... Ćorluka, sve znaš!'', romantičnom porukom Franka Batelić obilježila je godišnjicu braka i pokazala koliko je zaljubljena.

Vedran je zbog pandemije više vremena uspio provesti kod kuće s njihovim sinom Viktorom pa je Franku iznova osvojio i svojim očinskim kvalitetama.

"Ja sam oduševljena. Vedran, odličan si tata. Nisam ni sumnjala da će se on super snaći, ali evo stvarno, da nije bilo korone, tko zna kad bi on vidio svog malog, tako da je nama ovo donijelo jednu super happy obiteljsku priču", zaključila je Franka.

Ella Dvornik se pohvalila novim imidžom, ali reakcije koje je dobila nisu najbolje: "Što uradi, majko mila"