Franka Batelić pozirala je u crnom grudnjaku s velikim osmijehom na licu i otkrila da uskoro izlazi njena nova pjesma.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) uspješno usklađuje majčinstvo i glazbenu karijeru pa je tako fotografijom na Instagramu najavila novu pjesmu.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

"Osmijeh. Ljubav. Prijatelji. Obične, a čarobne stvari. To je ono što nas drži u ovim čudnim vremenima", napisala je Franka uz sliku na kojoj je pozirala u crnom grudnjaku i s velikim smiješkom na licu. Usto je istaknula da uskoro izlazi njezin novi singl te da treba pokazati zube koroni. 

Njezina fotografija i riječi su oduševile obožavatelje. "Predivna si", "Uvijek popraviš dan", "Diva", "Ljepoto", "Nemam riječi koliko si lijepa, a tek ovaj tekst", komentirali su. 

Inače, Franka je nedavno nasmijala fotografijom svog jutra sa sinom Viktorom kojeg je dobila početkom siječnja s Vedranom Ćorlukom. 

"U totalnom SOS-u. Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisati stan, snimati pjesme za album i smišljati ideje za novi spot, sjetiti se uzeti ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, staviti ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam kao žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive", napisala je pjevačica. 

Kod nje je grudnjak na crnoj listi, osim ako samo njega nosi: Stigla u Hrvatsku i dijeli provokativne fotke