Vedran Ćorluka objavio je na Instagramu kako utakmicu prati najboljem društvu, a preslatka fotka njegovog sina Viktora oduševila je sve.

Galerija


Naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka uživa u očinstvu, a na Instagram storyju je objavio preslatku fotografiju sinčića Viktora. Ćorluka je napisao kako sa svojim sinom gleda utakmicu, a sudeći prema fotki, ni dječačiću to nije teško palo.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

Vedran Ćorluka inače igra za klub Lokomotiv u Moskvi, a često dolazi u Hrvatsku kako bi što više vremena proveo sa suprugom Frankom Batelić i njihovim sinom.

Pjevačica se prije nekoliko mjeseci vratila na posao te snima nove pjesme i spotove, a često joj na snimanju društvo radi i Viktor.

Naš poznati par u srpnju ove godine je proslavio drugu godišnjicu braka, a na društvenim mrežama su si posvetili dirljive objave. Pred oltar su stali 2018. u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u luksuznoj vili Meneghetti, gdje ih je zabavljao Tony Cetinski.

Franka i Vedran zajedno su već osam godina, a upoznali su se na popularnoj plaži Zrće i od tada su nerazdvojni. Kao kruna ljubavi ove im je godine na svijet došao sin Viktor i njihova je obiteljska sreća potpuna.

Nostalgična Severina prisjetila se starih dana dok Igora i dalje nema na vidiku, svu pažnju ukrala je njezina sjajna figura