Franka Batelić podijelila je preslatku fotografiju supruga Vedrana Ćorluke i njihova sinčića Viktora.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) i sin Viktor često su razdvojeni od njezina muža Vedrana Ćorluke (34), koji većinu vremena provodi u Moskvi, gdje igra za nogometni klub Lokomotiv. 

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste"

Franka zato uživa u svakom slobodnom trenutku koji Vedran ima i onda svrati u Hrvatsku kako bi ga proveo s njom i njihovim sinčićem. "10 mjeseci s njim. Ključ života", napisala je pjevačica na Instagram storyju pokraj preslatke fotografije Ćorluke i malenog Viktora

Na slici Vedran i sinčić sjede na podu i skupa se igraju igračkama. Inače, nedavno se Franka pohvalila fotografijom kupaonice u luksuznoj vili u Zagrebu. Pjevačica je otkrila djelić jednokatnice koja je izazvala zanimanje.

"Dodaj malo boje", napisala je pjevačica uz fotografiju kupaonice. Batelić se našalila s minimalističkim uređenjem i uslikala svoje nokte koji imaju djeliće narančaste boje.

Mjesecima domaći mediji pišu da supružnici grade luksuznu vilu u centru metropole čija se vrijednost procjenjuje na 15 milijuna kuna, a prostire se na 1553 četvorna metra.

Davor Šuker ljubi 25 godina mlađu misicu? Plavokosa ljepotica priznala da ga poznaje, no ne želi govoriti o njemu