Franka Batelić i Vedran Ćorluka izgradili su, kako su pisali domaći mediji, luksuznu jednokatnicu koja se prostire na 1553 četvorna metra.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) provodi dane u Zagrebu sa sinčićem Viktorom, dok je njezin suprug Vedran Ćorluka (34) u Moskvi, gdje igra za klub Lokomotiv. 

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

Mjesecima domaći mediji pišu da supružnici grade luksuznu vilu u centru metropole čija se vrijednost procjenjuje na 15 milijuna kuna, a prostire se na 1553 četvorna metra. Franka je sada otkrila djelić jednokatnice koja je izazvala zanimanje. 

"Dodaj malo boje", napisala je pjevačica uz fotografiju kupaonice. Batelić se našalila s minimalističkim uređenjem i uslikala svoje nokte koji imaju djeliće narančaste boje. 

Na slici je bijela ovalna kada koja je smještena u kupaonicu koja ima prekrivene zidove i pod sivim pločicama. Inače, Franka je ljeto provela sa svojim sinčićem Viktorom u rodnom Rapcu, a kada je mogao, pridružio im se i njezin muž Vedran. 

Nakon svih tragedija našao je sreću: Do prošle godine ju je skrivao, a sad je ponosno ljubi pred svima