Franka Batelić otkrila je kome je posvetila pjesmu "S tobom" s kojom se vratila na scenu. Ne, nije riječ o Vedranu Ćorluki.

Galerija


Nakon dužeg izbivanja Franka Batelić vratila se na glazbenu scenu. Srca starih, ali i novih obožavatelja osvojila je emotivnom pjesmom "S tobom". Mnogi su bili uvjereni da je Franka ljubavnu baladu posvetila svom dugogodišnjem partneru Vedranu Ćorluki, no nije.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Nastupila prije Rite: Franka vješto sakrila trudnički trbuh, a u jednom trenu se i malo umorila Rita Ora (Foto: Instagram) Koncert Rite Ore u Zadru očekuje teški debakl: Tražila je milijun i pol kuna, a ulaznice se ne prodaju

Iako ju je upravo on nagovorio na povratak, Franka je dirljive riječi uputila muškarcu koji je ovaj svijet napustio prije dvije godine. Riječ je o njezinom ocu Damiru. Pravu istinu mlada pjevačica otkrila je na svom Instagramu objavivši fotografije iz djetinjstva s ocem i mlađim bratom Nikolom. "S tobom je nebo uz mene. Ovo je za tebe, tata. Svugdje si i zauvijek", napisala je Franka i  svojom objavom mnogima natjerala suze na oči.

"Uh, to je lijepa posveta. Vjerujem da je jako ponosan na tebe i u koju te je zajedno sa tvojom mamom usmjerio da odrasteš u tako lijepu i sa srcem na pravom mjestu osobu", poručili su joj obožavatelji.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on