Ne, nije Vedranu!

"Vjerujem da je jako ponosan!" Franka otkrila kome je posvetila novu pjesmu i mnogima natjerala suze na oči

Franka Batelić (FOTO: Pixsell) Franka Batelić (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić (FOTO: Pixsell) Galerija

Franka Batelić otkrila je kome je posvetila pjesmu "S tobom" s kojom se vratila na scenu. Ne, nije riječ o Vedranu Ćorluki.

Nakon dužeg izbivanja Franka Batelić vratila se na glazbenu scenu. Srca starih, ali i novih obožavatelja osvojila je emotivnom pjesmom "S tobom". Mnogi su bili uvjereni da je Franka ljubavnu baladu posvetila svom dugogodišnjem partneru Vedranu Ćorluki, no nije.

Pogledaj i ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Prije pet godina Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

Iako ju je upravo on nagovorio na povratak, Franka je dirljive riječi uputila muškarcu koji je ovaj svijet napustio prije dvije godine. Riječ je o njezinom ocu Damiru. Pravu istinu mlada pjevačica otkrila je na svom Instagramu objavivši fotografije iz djetinjstva s ocem i mlađim bratom Nikolom. "S tobom je nebo uz mene. Ovo je za tebe, tata. Svugdje si i zauvijek", napisala je Franka i  svojom objavom mnogima natjerala suze na oči.

"Uh, to je lijepa posveta. Vjerujem da je jako ponosan na tebe i u koju te je zajedno sa tvojom mamom usmjerio da odrasteš u tako lijepu i sa srcem na pravom mjestu osobu", poručili su joj obožavatelji.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene