Franka Batelić nakon duže pauze ponovno je zapjevala, a podršku iz publike nije joj pružio partner Vedran Ćorluka.


Nakon dužeg izbivanja sa scene Franka Batelić konačno se vratila. U prepunoj Areni otpjevala je dionicu u sklopu baletnog blockbustera "Great Gatsby" u kojem glavnu ulogu ima Denis Matvienko, nacionalni baletni prvak Marijinskog teatra u Sankt Peterburgu i ravnatelj baleta ruskog Nacionalnog kazališta.

Vezani članci Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste" Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka prati utakmicu u najboljem društvu, preslatkom fotografijom sinčića Viktora rastopio je sve

Franka se na pozornicu vratila u velikom stilu, a njezin veličanstveni povratak nije gledao dečko Vedran Ćorluka. Zbog klupskih obaveza Vedran je ostao u Moskvi gdje par živi posljednjih godina.

Unatoč čestoj razdvojenosti njihova veza funkcionira odlično što je Franka i sama potvrdila u nedavnom intervjuu za IN magazin.

"Mi smo otpočetka u vezi na daljinu i skroz smo naučeni na to tako da sve funkcionira na najbolji način. Živimo kao i svaki drugi mladi par", kaže Franka koja svoju vezu nastoji čuvati podalje od javnosti. "Mislim da je to jedini način na koji može opstati ta veza. Tako da volim to držati za sebe i držat ću i dalje, koliko mogu, naravno", izjavila je nedavno pjevačica.