Divni prizori

Franka Batelić vratila se najvećoj ljubavi, Ćorluka je podržao i poručio: "Bravo, bejbs!"

Franka Batelić (Screenshot: Youtube) Franka Batelić (Screenshot: Youtube) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Screenshot: Youtube) Galerija

Franka Batelić vratila se svojoj najvećoj ljubavi - glazbi! Novi singl "S tobom" emotivna je balada koja za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija.

Nakon gotovo četverogodišnje stanke Franka se vratila svojoj najvećoj ljubavi – glazbi! Novi singl pod nazivom "S tobom" rezultat je duže potrage za iskrenom i emotivnom pjesmom s kojom će se Franka osjećati dobro: "Predugo je prošlo. Sve se promijenilo, ali i u tom metežu životnih promjena i izazova, jedna je stvar moja konstanta. Ta ljubav ne blijedi s vremenom", rekla je Franka.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Izrazito emocionalna ljubavna balada za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija: "Pjesma me osvojila na prvu i uživam u apsolutno svakom tonu. Nadam se da će se i vama svidjeti i da će uljepšati i vaš život, baš kao što je i moj", poručila je Franka fanovima. A oni su je u vrlo kratkom roku nagradili pozitivnim komentarima i poručili joj kako nisu mogli poželjeti bolji povratak.

Podržao ju je na svom Instagramu i dugogodišnji partner Vedran Ćorluka. "Franka Batelić se vratila. Bravo bejbs, nadam se da je ovo samo početak", napisao je nogometaš povodom izlaska singla svoje djevojke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene