Franka Batelić vratila se svojoj najvećoj ljubavi - glazbi! Novi singl "S tobom" emotivna je balada koja za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija.

Galerija


Nakon gotovo četverogodišnje stanke Franka se vratila svojoj najvećoj ljubavi – glazbi! Novi singl pod nazivom "S tobom" rezultat je duže potrage za iskrenom i emotivnom pjesmom s kojom će se Franka osjećati dobro: "Predugo je prošlo. Sve se promijenilo, ali i u tom metežu životnih promjena i izazova, jedna je stvar moja konstanta. Ta ljubav ne blijedi s vremenom", rekla je Franka.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić s minimalno odjeće na sebi najavila lijepu novost i pokazala zube koroni: "Uvijek popraviš dan" Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste"

Izrazito emocionalna ljubavna balada za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija: "Pjesma me osvojila na prvu i uživam u apsolutno svakom tonu. Nadam se da će se i vama svidjeti i da će uljepšati i vaš život, baš kao što je i moj", poručila je Franka fanovima. A oni su je u vrlo kratkom roku nagradili pozitivnim komentarima i poručili joj kako nisu mogli poželjeti bolji povratak.

Podržao ju je na svom Instagramu i dugogodišnji partner Vedran Ćorluka. "Franka Batelić se vratila. Bravo bejbs, nadam se da je ovo samo početak", napisao je nogometaš povodom izlaska singla svoje djevojke.